Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή σε πασίγνωστο τράπερ

Χειροπέδες σε 22χρονο δημοφιλή τράπερ πέρασαν άνδρες της Αστυνομίας χθες βράδυ στο Περιστέρι.
Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή σε πασίγνωστο τράπερ

Η… αλητεία και το τραπ πάνε πακέτο, όπως φαίνεται από μία ακόμα σύλληψη γνωστού τράπερ, ο οποίος έπεσε σε τυχαίο μπλόκο της αστυνομίας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι.

Οι Αστυνομικοί έπειτα από έλεγχο, βρήκαν πάνω στον διάσημο ράπερ Trannos ένα πιστόλι Glock, το οποίο κουβαλούσε χωρίς άδεια.

Αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν η σύλληψη του 22χρονου, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί «πήγαινε για να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ», κάτι το οποίο δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, ο ράπερ ανέβασε στόρι στο οποίο διακωμωδεί το περιστατικό αναφέροντας ότι... ευτυχώς βρήκαν μόνο ένα πιστόλι και πως είχε κι άλλο! 

Τα πιστόλια Glock, είναι πιστόλια αυστριακής κατασκευής και προέλευσης και υψηλής ακρίβειας. Είναι κατασκευασμένα από κράματα μετάλλων ανθεκτικότατα στις οξειδώσεις. Είναι κατάλληλα για για αστυνομική, στρατιωτική και σκοπευτική χρήση, ενώ το κόστος τους ξεκινά από 680€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v