Χαμός στο Ίντερνετ με το ντεκολτέ της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της ενώ είναι μητέρα από κάποιους followers τα οποία ξεσήκωσαν παράλληλα κύμα συμπαράστασης στην influencer.
Χαμός στο Ίντερνετ με το ντεκολτέ της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια από τις Ελληνίδες influencers με τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram. Πολύ συχνά λοιπόν μοιράζεται φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την προσωπική της ζωή όπως κι από κάποιες επαγγελματικές της συνεργασίες. Πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων από τους followers της λόγω μιας φωτογραφίας που ανέβασε. Στη φωτογραφία η Χριστίνα φορούσε ένα φόρεμα, με ανοιχτό ντεκολτέ, πράγμα που για κάποιους followers της, δεν ταίριαζε με την εικόνα της σωστής μάνας.






«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;», έγραψε η Inluencer στο story της, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης υπέρ της.

Ο σύζυγος τη Χριστίνας , Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να στηρίξει την Influencer, ανεβάζοντας σχετικό story. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v