Χαμός στο Twitter με τις συμβουλές Μητσοτάκη για την ολιστική ζωή

Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις, αρκεί που στην Ελλάδα περνάς καλά και με λίγα είπε ο Πρωθυπουργός και στο Twitter ανάψανε φωτιές.
Χαμός στο Twitter με τις συμβουλές Μητσοτάκη για την ολιστική ζωή
Οι αλήθειες να λέγονται, δεν βαριόμαστε ποτέ σε αυτήν την χώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι χτεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, που μίλησε για την αξία του να βλέπουμε τη ζωή μας ολιστικά, κατά την συνάντησή του με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει. Και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν» πρόσθεσε.

Όπως μπορείς εύκολα να φανταστείς, τα social media πήραν φωτιά χτες βράδυ, αφότου κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού, με το Twitter να πρωτοστατεί όπως πάντα στον χαβαλέ.

















Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v