Ο Σταμάτης Γονίδης επιμένει ότι μπορεί να μετακινήσει αντικείμενα

Τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω στο νοικοκυριό του μπορεί να φέρει ο Σταμάτης Γονίδης μόνο και μόνο με τη σκέψη του, σύμφωνα με δηλώσεις του.
Ο Σταμάτης Γονίδης επιμένει ότι μπορεί να μετακινήσει αντικείμενα
Δεν είναι λίγες φορές που έχουμε ευχηθεί όλοι μας να μπορούσαμε να είχαμε σούπερ δυνάμεις. Άλλος θέλει να είναι αόρατος, άλλος να πετάει φλόγες κι άλλος να διαβάζει τη σκέψη και τα μελλούμενα. Είναι κι αυτοί ωστόσο που μπορούν να μετακινούν αντικείμενα με τη σκέψη τους.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος κατά δήλωσή του στην Αννίτα Πάνια, είχε εξομολογηθεί τις «μυστικές» του δυνάμεις. Πρόσφατα δημοσιογράφος εκπομπής του Mega επανήλθε με νέα ερώτηση επί της ικανότητας του κυρίου Γονίδη με τον διάσημο τραγουδιστή να τοποθετείται ξανά:

 «Αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη. Όταν το είπα θεωρήθηκα γραφικός, δεν θέλω να επαναλαμβάνω, ποτέ δεν είπα ψέματα», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό: «Αυτό που λέω, μπορεί να το κάνει κάθε άνθρωπος. Αρκεί να το δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτά αντικείμενα. Είναι εξάσκηση. Να καταλάβεις οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις».

Εκτός αυτού τοποθετήθηκε και για το καλλιτεχνικό του μέλλον δηλώνοντας: «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω, αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v