Με τραγούδια και γκάζια αποχαιρέτησαν τον Mad Clip

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο super trapper στο Παλαιό Φάληρο, αποτίοντας τον δικό του φόρο τιμής στη μουσική και τα τραγούδια του.
Με τραγούδια και γκάζια αποχαιρέτησαν τον Mad Clip
Εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι και λάτρεις της μουσικής του Πίτερ Αναστασόπουλου, κατά κόσμον Mad Clip, πλημμύρισαν τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου για το τελευταίο αντίο στον 34χρονο trapper που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην κηδεία άκουσε δυνατά τις επιτυχίες του Mad Clip από τα ηχεία των αυτοκινήτων των fans του, οι οποίοι τραγουδούσαν τους στίχους του, ενώ πολλοί από αυτούς «σπίνιαραν» πατώντας το γκάζι στα οχήματά τους, ως φόρο τιμής στον αδικοχαμένο μουσικό που λάτρευε τα αμάξια και την ταχύτητα.

Η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου διακόπηκε και στα δύο ρεύματα, με ουρές οχημάτων να σχηματίζονται στη γύρω περιοχή. Τη σορό του 34χρονου υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι φωνάζοντας «αθάνατος!» και «καλό ταξίδι».

Μεταξύ των πολλών διασημοτήτων που βρέθηκαν στην κηδεία, η οποία μεταδόθηκε και σε live streaming, ήταν η Ελένη Φουρέιρα, ο FY, η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Σταν, ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light, ο SNIK και η Ζοζεφίν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v