Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους

Ας το πανηγυρίσουμε λίγο αυτό! Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους κι έχουμε χαρά μεγάλη.
Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Ο άρχοντας των κρίκων ξαναχτύπησε και στο Τόκιο. Μιλάμε φυσικά για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος δεν γινόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς μετάλλιο, αφού για άλλη μια φορά μας έκανε όλους υπερήφανους, παίρνοντας το χάλκινο.

Κι αν μια μικρή αστάθεια στην έξοδό του, δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει το πολυπόθητο χρυσό, ωστόσο προφανώς αυτό το γεγονός δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την τεράστια επιτυχία του.

Ο Έλληνας γυμναστής, βαθμολογήθηκε με 15.200, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου θ΄ ανεβεί ο Κινέζος, Γιανγκ Λιού (15.500β.) και στο δεύτερο ο συμπατριώτης του, Χάο Γιου (15.300).

Ο Πετρούνιας ανέβηκε στους κρίκους, έβδομος κατά σειρά, γεγονός που τον γέμισε με έξτρα άγχος στον αγώνα του να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, που τόσο ήθελε.

Ο Κινέζος Γιανγκ Λιού, ήταν εξαιρετικός και με 15.500 βαθμούς «έβαλε δύσκολα» στους αντιπάλους του, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρουσίασε το εξαιρετικό του πρόγραμμα όμως η προαναφερθείσα αστάθεια, επηρέασε τη βαθμολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει την τρίτη θέση, πίσω από τον επίσης Κινέζο, Χάο Γιού, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του με 15.300 βαθμούς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v