Υπέροχος Μίλτος Τεντόγλου για το χρυσό: «Έκανα ένα αλματάκι κι έγινε»

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» μέχρι τα 8.41 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια και στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος.
Υπέροχος Μίλτος Τεντόγλου για το χρυσό: «Έκανα ένα αλματάκι κι έγινε»
Έχουμε πια Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος κι είναι η χαρά μας μεγάλη. Όσοι ξενύχτησαν είδαν τον Μίλτο Τεντόγλου να πετάει στο έκτο του άλμα στα 8.41 μέτρα και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο, στέλνοντας στον έβδομο ουρανό όλους τους Έλληνες.

Ο Μίλτος μας έκανε δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη του και στάθηκε στην τύχη, η οποία τον ευνόησε χαρίζοντάς του το μετάλλιο. «Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Ημουν τυχερός σήμερα, αλλά και άτυχος μαζί, γιατί δεν έκανα καθόλου καλά άλματα στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί ήταν έτσι οι πρώτες πέντε προσπάθειές μου. Ήταν... χάλια. Δεν ξέρω τι έπαθα. Σαν να είχα αγχωθεί, δεν ξέρω.... Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός.

Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκι κι έγινε» ανέφερε ό χρυσός Ολυμπιονίκης, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Παράλληλα ο Τεντόγλου έμαθε στη μικτή ζώνη την ώρα απονομής των μεταλλίων. «Το απόγευμα είναι; Τι ώρα; Δεν νιώθω τίποτα αυτή την στιγμή» τόνισε με το χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v