Παππάς: «Σκόπευα να παραδοθώ τον επόμενο μήνα»

Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ στου Ζωγράφου, σκόπευε να παραδοθεί κατά δήλωσή του.
Παππάς: «Σκόπευα να παραδοθώ τον επόμενο μήνα»
Πέρασαν 9 μήνες περίπου από την επιβολή ποινής κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, που είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Χρήστο Παππά, μέχρι να συλληφθεί ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής.

Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες βράδυ τον Παππά στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου και κρυβόταν εντός ενός ισογείου διαμερίσματος, καταχωρημένου προφανώς σε άλλο όνομα. Μαζί του βρισκόταν και μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία τον υπέθαλπε. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο Παππάς ανέφερε ότι «σκόπευε να παραδοθεί τον επόμενο μήνα». Παρόλα αυτά, ο συνήγορος του, μιλώντας στο ίδιο μέσο, υποστήριξε πως το μόνο που ρώτησε τον ίδιο είναι εάν είχε λάβει μια επιστολή που του είχε στείλει.

Την ίδια ώρα γείτονας της 52χρονης Ουκρανής ανέφερε μετά τη σύλληψη του Παππά για το περιστατικό ότι «δεν τον είχα δει. Την κυρία την έβλεπα. Είναι πάνω από τρία χρόνια. Λέγαμε μία καλησπέρα. Είχε ένα σκύλο και τον έβγαζε βόλτα. Τώρα κατάλαβα ότι ήταν Ουκρανή. Δεν ξέρω αν έμπαινε κάποιος στο διαμέρισμα. Συνήθως τα παντζούρια ήταν κλειστά. Δε μου είχε κάνει εντύπωση αυτό. Τώρα αντιλήφθηκα την επιχείρηση της αστυνομίας από τους δημοσιογράφους».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v