Η φωτογραφία του Έρικσεν από το νοσοκομείο γεννά ελπίδα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά την κατάρρευση του στον αγώνα Δανίας- Φινλανδίας.
Η φωτογραφία του Έρικσεν από το νοσοκομείο γεννά ελπίδα
Το Σάββατο που μας πέρασε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πάγωσε όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγώνα ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της χώρας του με εκείνη της Φινλανδίας. Αμέσως οι γιατροί έτρεξαν πάνω του και κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή αφού είχε υποστεί ανακοπή. 

Γύρω του απλώθηκε ένα τείχος από συμπαίκτες προκειμένου να μην πέσουν πάνω του οι αδηφάγοι τηλεοπτικοί φακοί, δίνοντας μας μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες της χρονιάς. Ο Έρικσεν νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο, με την κατάστασή του να έχει σταθεροποιηθεί.

Ο 29χρονος Δανός έστειλε μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram σε όλους όσους τον στήριξαν και του ευχήθηκαν περαστικά. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που συνοδεύτηκε με φωτογραφία του Έρικσεν που κάνει thumbs up:

 «Γεια σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και υπέροχες ευχές και τα μηνύματα απ' όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, υπό αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά.

Τώρα θα υποστηρίξω τα παιδιά της Εθνικής Δανίας για τα επόμενα παιχνίδια. Παίξτε για όλη τη Δανία».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v