32χρονος παρέλυσε μετά το AstraZeneca... από το άγχος του!

Ένας 32χρονος παρέλυσε 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca αλλά όπως αποδείχθηκε τα πάντα οφείλονταν στο άγχος του.
32χρονος παρέλυσε μετά το AstraZeneca... από το άγχος του!
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca, σε όλη τη χώρα ωστόσο οι συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου, εξαιτίας των σπάνιων παρενεργειών που έχουν διαπιστωθεί μετά τη χορήγησή του, καλά κρατούν. Όπως είναι αναμενόμενο σε μερίδα του κόσμου έχουν δημιουργηθεί ενδοιασμοί όσον αφορά το συγκεκριμένο εμβόλιο, καθώς φοβούνται για το τι πρόκειται να τους συμβεί παρά τις διαβεβαιώσεις των επιστημόνων.

Ένας 32χρονος άντρας ωστόσο από τη Δυτική Αχαΐα φαίνεται ότι το παράκανε με το άγχος του μιας και δέκα μέρες μετά από τον εμβολιασμό του με σκεύασμα της AstraZeneca εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης.

Ο ίδιος ανησύχησε πολύ όπως ήταν φυσικό κι απέδωσε τα συμπτώματα σε παρενέργεια του εμβολίου που είχε κάνει λίγες μέρες πριν. Όπως ανέδειξε ωστόσο σχετικό δημοσίευμα του thebest.gr, ο άνδρας εισήχθη στη νευρολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παθολογικό εύρημα.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με το AstraZeneca αλλά προήλθε λόγω υπερβολικού άγχους, που δημιουργήθηκε από τον έντονο φόβο για τις παρενέργειες του εμβολίου κι όσα θα μπορούσαν να του προκαλέσουν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v