Τον έβαλαν να κάνει 300 καθίσματα επειδή παραβίασε το λοκντάουν και πέθανε

Ένας άνδρας στις Φιλιππίνες παραβίασε την καραντίνα, του επιβλήθηκαν… 300 καθίσματα και τελικά κατέληξε μετά από επιληπτική κρίση.
Τον έβαλαν να κάνει 300 καθίσματα επειδή παραβίασε το λοκντάουν και πέθανε

Ένα απίστευτο περιστατικό με τραγική κατάληξη διαδραματίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην πόλη General Trias της επαρχίας Κάβιτε στις Φιλιππίνες.

Ένας 28χρονος άνδρας, ο Darren Manaog Penaredondo συνελήφθη να παραβιάζει τους τοπικούς κανόνες λοκντάουν βγαίνοντας να πάρει νερό στις 18.00 τοπική ώρα, και μαζί με άλλους του επιβλήθηκε μια απίστευτη ποινή «καψόνι»: να κάνει 100 squat thrusts (καθίσματα με άλμα)!

Σύμφωνα με τη σύντροφό του άτυχου νεαρού, Reichelyn Balce, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να είναι πλήρως συγχρονισμένοι στην άσκηση, κάτι που δεν κατάφεραν, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν άλλοι δύο γύροι καθισμάτων, δηλαδή συνολικά… 300 καθίσματα.

Όταν ο 28χρονος γύρισε σπίτι του, μετά βίας μπορούσε να κάτσει όρθιος. «Τον ρώτησα αν τον έδειραν. Απλά γέλασε, αλλά ήταν εμφανές ότι πονούσε πολύ», ανέφερε σε τοπικό μέσο. Για την υπόλοιπη ημέρα δεν μπορούσε να περπατήσει και σερνόταν, ενώ τα πόδια του και τα γόνατά του πονούσαν πολύ.



Σε μια στιγμή, προσπαθώντας να πάει στο μπάνιο κατέρρευσε και έκανε επιληπτικές κρίσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνει ανάνηψη με τη βοήθεια ενός γείτονα. Ο νεαρός ανέκτησε τις αισθήσεις του, όμως τελικά κατέληξε μετά από μερικές ώρες πριν καν προλάβει να πάει στο κοντινό νοσοκομείο.

Ένας συγγενής του θύματος ανακοίνωσε το θάνατό του στο Facebook, καταγγέλλοντας την Αστυνομία και κλείνοντας με τα εξής:

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Δεν θα αφήσουμε όσους ευθύνονται να τη γλιτώσουν. Συγγνώμη που δεν μπορώ να έρθω εκεί λόγω των συνθηκών. Σ’ αγαπώ».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v