Υπαίθριο κορωνοπάρτι χιλιάδων ατόμων στο Φάληρο

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Φάληρο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, με τις εικόνες συνωστισμού να προκαλούν ανησυχία.
Υπαίθριο κορωνοπάρτι χιλιάδων ατόμων στο Φάληρο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λίγο η άνοιξη κι ο υπέροχος καιρός, λίγο η αλλαγή της ώρας που μεγάλωσε την καραντινιασμένη μέρα μας, χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν σε πλατείες, πάρκα και δρόμους. Παρά το γεγονός ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας παραμένουν εντατικοί και το πρόστιμο ιδιαίτερα τσουχτερό ο κόσμος δεν πτοήθηκε και βγήκε από το σπίτι του, μιας και το δεύτερο λοκντάουν συμπλήρωσε σχεδόν πέντε μήνες. Η κούραση των πολιτών είναι έκδηλη για αυτό και αρκετοί λοιμωξιολόγοι τονίζουν ότι χρειάζονται τρόποι αποφόρτισης τους, καθώς παραμένουν για πολύ καιρό έγκλειστοι στα σπίτια τους.

Την Κυριακή η εικόνα στο Φάληρο, θύμιζε υπαίθριο πάρτι με χιλιάδες ανθρώπους που είχαν ανά χείρας take away ποτά να συνωστίζονται σε ανοιχτό χώρο. Μάλιστα, δεν έλειψαν κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητα τους σαν dj, παίζοντας συγχρόνως δυνατή μουσική. Παράλληλα και σε δρόμους στου Ψυρρή υπήρχε συνωστισμός ειδικά κοντά σε μαγαζιά που δίνανε take away ποτά.

Είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί πλέον από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μια αλλαγή στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας η οποία θα ξεκινά από τις 23:00 και θα τελειώνει στις 06:00.

Mπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο από το Φάληρο, παρακάτω:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v