Κατάθεση ψυχής του Ανδρέα Γιακουμάκη σε ντοκιμαντέρ του Ertflix

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, συγκλόνισε με όσα είπε σε εκπομπή του Ertflix για το Ρέθυμνο, συγκινώντας τους τηλεθεατές.

Κατάθεση ψυχής του Ανδρέα Γιακουμάκη σε ντοκιμαντέρ του Ertflix

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος λένε, από αυτόν που νιώθει ο γονιός όταν θάβει το παιδί του. Ο Αντρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη συγκλόνισε το κοινό με όσα μοιράστηκε στην εκπομπή του Ertflix με τίτλο «Λύρα, Λεβεντιά και Μνήμη: Το Ρέθυμνο σε μια Ζωή Αλλιώς», συγκινώντας όλους τους τηλεθεατές.

Μιλώντας για τις προσωπικές του αξίες τόνισε ότι «Οι αξίες που γνωρίζω εγώ μπορεί να είναι λάθος για τον σημερινό κόσμο. Λέξεις όπως τίμιος και ηθικός, μπορεί σήμερα να έχουν ακόμα και αρνητική ερμηνεία. Η ευγένεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια έχουν γίνει μειονεκτήματα στον άνθρωπο, αυτό έχω αισθανθεί. Είμαι εγώ λάθος ή είναι οι άλλοι σωστοί;»

Στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της φιλίας στη ζωή του, λέγοντας ότι «η λέξη φιλία έχει μεγάλη σημασία και αξία για τον ίδιο».

Καταγόμενος από Σέλι Ρεθύμνου, ο Αντρέας Γιακουμάκης χαρακτήρισε τον τόπο του «Γη της Επαγγελίας», ενώ αναφέρθηκε στη ζωή του κτηνοτρόφου που δεν είναι ένα απλό επάγγελμα για εκείνον.

Mπορείς να δεις ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v