Χαμός με τον παντάξιο νονό Γεωργιάδη και τα ... μπουτς του Σύριζα

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή με ευχές για τη βάφτιση που έκανε κι ο Υπουργός λίγο μετά επιτέθηκε στα μπουτς του Σύριζα.
Χαμός με τον παντάξιο νονό Γεωργιάδη και τα ... μπουτς του Σύριζα
Όσοι παρακολούθησαν χθες την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κι έπειτα την τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσουν ότι όλοι μαζί ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Όσο μιλούσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έφτασε στα κυβερνητικά έδρανα ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο κ. Τσίπρας διέκοψε το λόγο του για να ευχηθεί στον Υπουργό Ανάπτυξης: «Ήρθε ο νονός; Άξιος κ. Γεωργιάδη. Πάντα άξιος».

Δεν μπορέσαμε να ακούσουμε την απάντηση του κ. Γεωργιάδη εκείνη τη στιγμή διότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό ωστόσο ο κ. Τσίπρας τοποθετήθηκε από το βήμα του ως εξής: «Ελπίζω να δώσετε απαντήσεις γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα. Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Θα δώσετε απαντήσεις, ως οφείλετε, στον ελληνικό λαό, όχι σε μένα. Στους ψηφοφόρους σας, όχι σε εμένα και θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα. Θα αποδείξετε σήμερα ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε. Αλλιώς δεν είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα σας κατηγορήσει, οι ψηφοφόροι οι οποίοι σήμερα στερούνται δικαιωμάτων τα οποία εσείς δεν στερείστε διότι είσαστε από άλλη φαίνεται γενιά, εσείς έχετε κάτι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη»

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στη βάπτιση δήλωσε από το βήμα της Βουλής «Οι γονείς του παιδιού χωρίς καμία εμπλοκή δική μου είχε σοβαρούς λόγους για να γίνει η βάπτιση. Η Πολιτική Προστασίας έδωσε άδεια να γίνει το μυστήριο. Ήμασταν έξι άτομα».

Μετά εξαπέλυσε επίθεση στα πληρωμένα μπουτς του Σύριζα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, με το Twitter να στήνει τρικούβερτο γλέντι, λόγω του « προφορικού λάθους» του Υπουργού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v