Μερακλής ζητά από την κοπέλα που τον χώρισε 35 δολάρια για τα ραντεβού τους

Τα ραντεβού με την κοπέλα του δεν πήγαν και πολύ καλά κι έτσι Αμερικανός θιασώτης του Σκρουτζ Μακ Ντακ ζήτησε κάποια από τα λεφτά του πίσω.
Μερακλής ζητά από την κοπέλα που τον χώρισε 35 δολάρια για τα ραντεβού τους
Όλοι το ξέρουμε ότι οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα κι οι χωρισμοί ακόμη δυσκολότερο. Εκείνες τις στιγμές είναι που βγάζουμε το ζύγι και σκεφτόμαστε πόσα δώσαμε και πόσα πήραμε σε κάθε σχέση από το πρώην πια έτερον ήμισυ. Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε ένας Αμερικανός από το Μιγουόκι που είχε βγει με την Άλεξ Κόλμποθ, η οποία μάλλον δεν θέλησε την καρδιά του. Εκείνος λοιπόν, αποφάσισε να πάρει πίσω τα μισά «κερασμένα» λεφτά του, που χρησιμοποίησε στα γεύματα που κέρασε την Άλεξ τις τρεις φορές που βγήκαν ραντεβού.

Η κοπέλα μοιράστηκε το περιστατικό και το μήνυμα που δέχθηκε από τον θαυμαστή του Σκρουτζ Μακ Ντακ στο Twitter, στο λογαριασμό της γράφοντας απλά «Αυτό λέγεται θράσος».

Στα μηνύματα, ο νεαρός έγραψε:

«Γεια σου Άλεξ, ελπίζω να είσαι καλά. Θα σε πείραζε να μου πεις ποιο είναι το Venmo (σ.σ. εφαρμογή online πληρωμών για κινητά) σου; Ο λόγος που σου το ζητώ είναι επειδή εσύ και εγώ δεν θα βλεπόμαστε πια, είναι δίκαιο να αξιώνω να μοιραστούμε τα έξοδα από τις φορές που βγήκαμε. Πιστεύω ότι συνολικά ήταν τρεις φορές που πήγαμε σε μπαρ και εστιατόρια, όπου πλήρωσα και για τους δυο μας κάθε φορά. Θα έλεγα ότι τα 35 δολάρια είναι κάτι περισσότερο από δίκαια για το φαγητό και τα ποτά που πήραμε κατά τη διάρκεια αυτών των ραντεβού. Θεωρώ ότι ως ένα δίκαιο κορίτσι, θα σκεφτείς να μου επιστρέψεις τα χρήματα. Ευχαριστώ!».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v