Γκάνγκστα ιερέας στο Ηράκλειο κουβαλούσε περίστροφο κάτω από το ράσο

Ένα περίστροφο έκρυβε κάτω από το ράσο ιερέας που σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο όχι στην Άγρια Δύση, αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Γκάνγκστα ιερέας στο Ηράκλειο κουβαλούσε περίστροφο κάτω από το ράσο
Στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου πέρασε το βράδυ του Σαββάτου ιερέας από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου της Κρήτης, τον οποίο αστυνομικοί συνέλαβαν σε έλεγχο να κρύβει… περίστροφο κάτω από το ράσο του.

Ο 47χρονος ιερέας έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις αρχές, όταν τον Αύγουστο του 2020 απείλησε με όπλο ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί του και κάλεσε το αστυνομικό τμήμα Φαιστού για βοήθεια.

Ακόμα παλαιότερα, ο ιερέας είχε καταδικαστεί σε 12ετη κάθειρξη για το αδίκημα της αρπαγής, ενώ στο ίδιο δικαστήριο είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας –από την οποία όμως απαλλάχθηκε. Κέρδισε την έφεση που έγινε μετά τη δίκη, και έτσι δεν εξέτισε την 12ετη ποινή.

Αυτή την φορά, η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο στον δρόμο από τους Αγίους Δέκα προς τις Μοίρες. Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως «ήταν ευγενέστατος και συνεργάσιμος», κατά τη διάρκεια όμως της έρευνας βρήκαν ένα περίστροφο ζωσμένο στο παντελόνι που φορούσε κάτω από το ράσο.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου διανυκτέρευσε, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Creta Live.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v