Παντρεμένο ζευγάρι δεν ήξερε ότι πρέπει να κάνει σεξ για να αποκτήσει παιδιά

Ένα παντρεμένο ζευγάρι είδε κι απόειδε να περιμένει τον πελαργό να φέρει τα παιδιά κι αναγκάστηκε να κάνει σεξ για να δει απογόνους.
Παντρεμένο ζευγάρι δεν ήξερε ότι πρέπει να κάνει σεξ για να αποκτήσει παιδιά
Η ζωή της νοσοκόμας, μόνο εύκολη δεν είναι κι αυτό μπορούν να το φανταστούν ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον ιατρικό χώρο. Στην επαγγελματική ζωή της είναι σίγουρο ότι θα συναντήσει μπόλικα περιστατικά που αν τα πρόσθετες, θα κάνανε σίγουρα ένα βιβλίο. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε κι η 59χρονη Ράσελ Χίρσον, η οποία πέρασε σχεδόν 40 χρόνια από τη ζωή της να εργάζεται ως μαία, ιατρική επισκέπτρια αλλά και νοσοκόμα, όταν θέλησε να καταγράψει τις προσωπικές της εμπειρίες από τον χώρο.

Κάπως έτσι εγένετο… το βιβλίο της «Handle With Care: Confessions of an NHS Health Visitor». Ίσως η πιο περίεργη ιστορία που υπάρχει στο παραπάνω βιβλίο είναι η ιστορία ενός ζευγαριού στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο δεν γνώριζε ότι το σεξ φέρνει τα παιδιά κι όχι ο πελαργός, που τους είχε στήσει εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun η Ράσελ χρειάστηκε να μάθει στο ζευγάρι την πρακτική αξία του σεξ, μιας και την αγνοούσαν.

Σε συνέντευξή της στη Mirror δήλωσε σχετικά, αναφερόμενη στο περιστατικό: «Ήταν παντρεμένοι για μερικά χρόνια, αλλά τα παιδιά «δεν είχαν έρθει ακόμα», όπως περίμεναν. Πραγματικά πίστευαν ότι τα μωρά θα ερχόντουσαν μόνο και μόνο επειδή «ήταν παντρεμένοι» και δεν είχαν ιδέα. Το να μάθεις σε κάποιον για το σεξ είναι μια μεγάλη ευθύνη. Αλλά μετά από μερικές επισκέψεις, το ζευγάρι μπήκε στο νόημα και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον».

Πάλι καλά δηλαδή που γνώρισαν τη Ράσελ οι άνθρωποι γιατί ο πελαργός θα τους είχε ακόμη στο περίμενε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v