«Σαν να παίζει ΠΑΟ- Λίβερπουλ κι ο Παναθηναϊκός να παίρνει Ρονάλντο και Μέσι»

Ο Ηλίας Μόσιαλος τα είπε καλά και τα εξήγησε ωραία και ποδοσφαιρικά σχετικά με τη βοήθεια που παρέχουν τα εμβόλια στην ιατρική κοινότητα.
«Σαν να παίζει ΠΑΟ- Λίβερπουλ κι ο Παναθηναϊκός να παίρνει Ρονάλντο και Μέσι»

Εδώ κι έναν χρόνο λόγω της πανδημίας, αρκετοί είναι αυτοί που την έχουν δει επιστήμονες του καναπέ μοιράζοντας αφειδώς ιατρικές συμβουλές για τον Covid, τους εμβολιασμούς, τις εστίες μετάδοσης, την αποτελεσματικότητα των tests κι άλλα τέτοια.. επιστημονικά. Υπάρχει ωστόσο από την άλλη και μεγάλο μέρος του κόσμου που δεν αντιλαμβάνεται πλήρως όλες τις τοποθετήσεις των επιδημιολόγων και των λοιπών ειδικών, με αποτέλεσμα να έχουν κάποια κενά.

Εδώ, έρχεται ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος θα τα πει καλά και θα τα εξηγήσει ωραία και ποδοσφαιρικά, σχετικά με τη βοήθεια που παρέχουν τα εμβόλια στην ανθρωπότητα, σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση για την αρχή του τέλους της πανδημίας.

Σήμερα το πρωί λοιπόν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Οι Αταίριαστοι» και σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο άνιση ήταν η μάχη της ανθρωπότητας απέναντι στην Covid-19 πριν την έλευση των εμβολίων δήλωσε: «Είναι σαν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ή το φέραμε σε ισορροπία. Είναι σα να έχουμε ισοπαλία. Είναι σα να παίζει, να το πω απλά, ο Παναθηναϊκός με την Λίβερπουλ, αλλά ξαφνικά ο Παναθηναϊκός έκανε δυο μεγάλες μεταγραφές. Πήρε τον Ρονάλντο και τον Μέσι και τους έβαλε στον αγώνα. Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι τα εμβόλια που έχουμε. Επομένως μόνο καλύτερα μπορεί να πάει το δεύτερο ημίχρονο από εδώ και εμπρός. Δεν θέλει χαλαρότητα γιατί και 2-1 να κερδίζουμε μπορεί να γίνει ανατροπή».

Όταν τελείωσε την τοποθέτησή του αναφωνήσαμε, «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v