Πιανίστας με μαγιό έδωσε συναυλία στην Πολωνία

Μια ιδιαίτερη συναυλία έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό ένας Πολωνός πιανίστας φορώντας μόνο το μαγιό του στη Βαλτική Θάλασσα.
Πιανίστας με μαγιό έδωσε συναυλία στην Πολωνία
Έχει περάσει πολύς καιρός από όταν πήγαμε στην τελευταία συναυλία μας, πριν έρθει ο κορωνοϊός και βάλει στη ζωή μας τα άνευρα κι ολίγον βαρετά streaming concerts.

Αντίστοιχα έχουμε μήνες να πλατσουρίσουμε στη θάλασσσα, μιας και ποτέ μας δεν καταφέραμε να γίνουμε χειμερινοί κολυμβητές, παρότι φαίνεται Badass αν μη τι άλλο.

Ένας Πολωνός πιανίστας λοιπόν κατάφερε να προσφέρει τα παραπάνω σε συσκευασία ενός και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό. Φόρεσε λοιπόν το μαγιό του και κουβάλησε το κουρδισμένο πιάνο του προς παραλία μεριά, με σκοπό να δώσει μια συναυλία μπροστά από δεκάδες χειμερινούς κολυμβητές που είπαν να ρίξουν μια βουτιά στη Βαλτική Θάλασσα και για εμάς τους υπόλοιπους φλώρους που κρυώνουμε.

Ο στόχος της συναυλίας, ήταν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα κάλυπτε τα ιατρικά έξοδα μιας δαπανηρής επέμβασης ενός νεαρού Πολωνού πιανίστα που βρισκόταν σε ανάγκη. Όπως δείχνει το βίντεο πάντως όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν καλά κι εμείς που τους είδαμε ακόμη καλύτερα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v