Ξεφτιλίκια διάσημων ζευγαριών που χώρισαν κι ακόμη θυμόμαστε

Κι οι διάσημοι έχουν ψυχή, για αυτό κάποιες φορές παρασύρονται και δεν διαχειρίζονται πολιτισμένα τους χωρισμούς τους, όπως συνέβη κι εδώ.
Ξεφτιλίκια διάσημων ζευγαριών που χώρισαν κι ακόμη θυμόμαστε

Για άλλη μια φορά θα τα πούμε έξω από τα δόντια. Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα. Οι χωρισμοί ακόμη περισσότερο. Όταν έχεις αγαπήσει κι έχεις παθιαστεί με έναν άνθρωπο, είναι πιθανό δυστυχώς το πάθος σου να σε συνοδέψει και στον χωρισμό. Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν που κάνουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε μετά. Αν έχεις χωρίσεις κι εσύ και δεν είσαι «Σουηδός» σίγουρα θα καταλάβεις. Κι οι διάσημοι celebrities άνθρωποι είναι κι αυτοί επομένως μερικές φορές όταν χωρίζουν τα κάνουν τα ξεφτιλίκια τους. Παρακάτω θα βρεις κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις ζευγαριών που όταν χώρισαν μπήκαν στη μαύρη λίστα, που λέει κι η Άντζελα.

Κhloe Kardashian- Tristan Thomson

H ζωή των Kardashians όπως πιθανόν έχεις καταλάβει χρειάζεται καμία 20αριά σεζόν για να ξετυλιχθεί. Ένα από τα περιστατικά που έχουν μείνει στη σκανδαλοθηρική ιστορία είναι ο χωρισμός της Khloe με τον Tristan Thomson, επειδή την απάτησε με την Jordyn Woods. H Jordyn που λες ήταν κολλητή φίλη με την Kylie Jenner και κάποια χρόνια μένανε στο ίδιο σπίτι μιας και ήταν πολύ αγαπητή κι από τις υπόλοιπες Kardashians. Εκεί λοιπόν έγινε το κακό, μόλις 2 εβδομάδες αφού είχε ανακοινωθεί από την Khloe ότι είναι έγκυος και περιμένουν παιδί. Μετά έγινε ο κακός χαμός, με τον Tristan να φεύγει από το σπίτι με τις κλωτσιές σχεδόν κι έκτοτε να μην έχουν καμία σχέση.

Robert Pattinson- Kirsten Stewart



Τα παιδιά αυτά ήταν πολύ αγαπημένα και για πολλούς αποτελούσαν το πιο Hot ζευγάρι του Hollywood. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2008 κι επιβεβαιώθηκε δημόσια το 2009. Oι fans τους αγαπούσαν πολύ μέχρι που ένας άτιμος paparazzi το 2012 έφερε στο φως μια φωτογραφία όπου η Κirsten φιλιόταν με τον σκηνοθέτη της ταινίας Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός, Rupert Sanders. Έκτοτε όλα γκρεμίστηκαν μιας κι ο Pattinson έμαθε κυριολεκτικά από τις εφημερίδες ότι η κοπέλα του τον απατούσε. Το σκάνδαλο πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και ο Sanders ήταν παντρεμένος εκείνο το διάστημα.

Εκτός από τον Pattinson κι η Stewart πέρασε πολύ δύσκολα μιας και χιλιάδες φανς της την πέσανε πολύ άγρια για την απιστία της. To μόνο θετικό είναι ότι οι δυο τους τα βρήκανε και παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι σήμερα.

Rihanna- Chris Brown



Στις 8 Φεβρουαρίου του 2009 ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στη Rihanna και τον Chris Brown που εκείνη την περίοδο ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Όλοι μιλούσαν για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και των δύο, ωστόσο κανείς δεν θα περίμενε ότι τα πράγματα θα ξέφευγαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα ο Brown να χρησιμοποιήσει βία και να χτυπήσει την τραγουδίστρια. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ξεσήκωσαν τεράστιο σάλο, όπως αναμενόταν κι έγιναν πρωτοσέλιδα σε σκανδαλοθηρικές φυλλάδες και μη.

Ακολούθησε πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους με το θέμα να παίρνει τεράστιες διαστάσεις και το μελανιασμένο πρόσωπο της Rihanna να γίνεται σύμβολο και poster σε εκστρατείες εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας.

Emma Roberts- Evan Peters



Δίχως άλλο πρόκειται για δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους, για αυτό κι ήταν πολλοί εκείνοι που χάρηκαν όταν έμαθαν το 2012 ότι είναι ζευγάρι. Η χαρά ωστόσο δεν κράτησε πολύ μιας και το 2013 ξέσπασε μέγα σκάνδαλο όταν η Roberts οδηγήθηκε στην αστυνομία επειδή χτύπησε τον Peters με πολλούς να διαρρέουν ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε συχνά. Μίλησαν δημόσια και είπαν ότι ήταν ένα πρόβλημα στη σχέση τους κι έπειτα αρραβωνιάστηκαν για να χωρίσουν. Τα παιδιά τα ξαναβρήκαν για να χωρίσουν και πάλι με τις φήμες για τον δεσμό της Roberts να υπάρχουν παντού. Ο Peters μάλιστα όπως έχουμε κάνει οι περισσότεροι έσβησε από τον λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Μετά ωστόσο ήταν και πάλι μαζί το 2016 για να ξαναχωρίσουν το 2019.

Denise Richards- Charlie Sheen



Αυτό το ζευγάρι σίγουρα δεν διαχειρίστηκε και πολύ καλά τον χωρισμό του για αυτό και τα tabloids έχουν χαλάσει μπόλικο μελάνι στο γράψε σβήσε για τη σχέση τους.

Γνωρίστηκαν το 2000 και παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά, ενώ όλο το Hollywood βοούσε για τον δύστροπο και τζαναμπέτικο χαρακτήρα του Sheen, που ωστόσο υποσχόταν πως στο πρόσωπο της Denise βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Ωστόσο 3 χρόνια μόλις κράτησε η έγγαμη συμβίωση τους, μιας και η Denise κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2005, ενώ ήταν 6 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια.

Κάποια στιγμή 7 χρόνια αργότερα υπήρξαν φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού, που το 2015 τροφοδότησαν ένα από τα πάμπολλα δημόσια breakdowns του Sheen, ο οποίος έβαλλε με τουλάχιστον άκομψους χαρακτηρισμούς έναντι της Richards, χαρακτηρίζοντας την ως τη χειρότερη μητέρα της γης, βάζοντας τα και με το υποκριτικό ταλέντο της. Αφού αντάλλαξαν μηνύσεις και διάφορα μπινελίκια εκατέρωθεν, συνεχίζουν να τα βρίσκουν κι έπειτα να τσακώνονται ξανά, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο αλλοπρόσαλλου ζευγαριού ever.

Katy Perry- Russell Brand



Αυτή, υπερδιάσημη τραγουδίστρια. Αυτός, ένας από τους πιο γνωστούς Άγγλους κωμικούς με τα stand up shows του να σολντάρουν το ένα μετά το άλλο. Γνωρίστηκαν το 2009 και μετά τα φλερταρίσματά τους, ήταν σύντομα μαζί. Παντρεύτηκαν το 2010 και παντού βλέπανε να φιγουράρει η σχέση τους. Μάλιστα ο Brand εκμυστηρευόταν σε συνεντεύξεις του, ότι δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στη δημοσιότητα που είχε λάβει το ζευγάρι. Μόλις 14 μήνες αργότερα το ζευγάρι χώρισε δημόσια, ενώ είχε προηγηθεί το περιβόητο sms χωρισμού που είχε στείλει ο Brand στην Perry.

Εκείνη δυστυχώς πέρασε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό τους κι εκείνος έγραψε κάποια σχεδόν απαίσια πράγματα για εκείνη, αποδεικνύοντας ότι σπουδαίος καλλιτέχνης, δεν σημαίνει απαραίτητα και σπουδαίος άνθρωπος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v