Όταν οι διάσημοι έγιναν κουρούμπελα σε ζωντανή μετάδοση

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο Γιουνκέρ, ο Σώτης Βολάνης και μερικοί ακόμα διάσημοι που ήπιαν λίγο παραπάνω και βγήκαν σε ζωντανή μετάδοση.
Όταν οι διάσημοι έγιναν κουρούμπελα σε ζωντανή μετάδοση

Το αλκοόλ έχει τη μαγική ιδιότητα να βγάζει προς τα έξω τις πιο μύχιες σκέψεις μας και να μας απελευθερώνει από τα δεσμά του καθωσπρεπισμού.

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε ιστορίες από κάποιον φίλο που έγινε μπαούλο από τα ξύδια και μας χάρισε στιγμές απείρου κάλλους. Το μεθύσι όμως δεν είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς. Και οι διάσημοι έχουν δικαίωμα να αναπαυτούν στην αιθυλική αλκοόλη – αρκεί να μην εμφανίζονται σε ζωντανή μετάδοση.

Γιατί τότε, μας χαρίζουν στιγμές όπως οι παρακάτω.

Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, κόκκαλο από τα ξύδια ρίχνει φαπίτσες σε αρχηγούς κρατών σα να μη συμβαίνει τίποτα.Ο Δήμος Βερύκιος καλύπτει προεκλογικά την Πελοπόννησο, αφού πρώτα έχει κατεβάσει μια νταμιτζάνα ντόπιο κρασί.Στα μουσικά βραβεία «Αρίων» του Mega o Αιμίλιος Λιάτσος δίνει ρεσιτάλ κουρουμπελιάσματος και μας χαρίζει την πιο άβολη απονομή βραβείου στην ιστορία.Ο Θέμης Γεωργαντάς το παρακάνει με τις ρακές στο στούντιο και αρχίζει το παραλήρημα.Ο ίδιος τιμά την παράδοση και εμφανίζεται ξανά ζάντα από ρακές στην ίδια πρωινή εκπομπή.Ο Σώτης Βολάνης εμφανίζεται στο πλατό της Μενεγάκη πιο σουρωμένος από ποτέ.Ο Κώστας Χαρδαβέλας το παρακάνει με το κρασάκι στην εκπομπή Όλοι οι Καλοί Χωράνε, και καταλήγει να ρωτάει για τους «βραζιλιάνικους ποπούς».Η Άντζελα Δημητριου σκάει στο στούντιο του Ε σα μεθυσμένη πολιτεία και σχολιάζει διασήμους προκαλώντας τουλάχιστον αμηχανία στο πάνελ.Ο Νίκος Μίχας από το reality Fame Story πασχίζει να τραγουδήσει το «Άσπρο άλογο» live. Μερακλής χρήστης Youtube παραθέτει τους αλλαγμένους στίχους στα σχόλια.Μια φορά και ένα καιρό, ο τεράστιος James Brown πήρε ό,τι υπήρχε και βγήκε ζωντανά να δώσει συνέντευξη.Το ίδιο και ο Iggy Pop.O Tom Waits από την άλλη πλευρά, δεν χαρίστηκε στο ουίσκι.Μπόνους: Πιωμένος τηλεθεατής βγαίνει στον αέρα της εκπομπής Άντε Γεια με τον Τάκη Τσουκαλά και βρίζει το σπίτι του προκαλώντας την αντίδραση του Τάκη.Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v