Νεαρός σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να κάνει... κοπάνα από την δουλειά

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο σκαρφίστηκε 19χρονος για να μην πάει στη δουλειά, σκηνοθετώντας την απαγωγή του, αλλά η φάση στράβωσε.
Νεαρός σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να κάνει... κοπάνα από την δουλειά
Είναι δύσκολο να δουλεύεις γενικά. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, γιατί κι εμείς έχουμε σηκωθεί πάμπολλες φορές από το κρεβάτι με έντονη απροθυμία, φτάνοντας στο τσακ πριν στείλουμε μήνυμα στο αφεντικό μας, υποκρινόμενοι ότι είμαστε άρρωστοι. Ωστόσο ένας 19χρονος μύστης από την Αριζόνα, το τερμάτισε μιας και για να αποφύγει τη δουλειά σκηνοθέτησε λίγο πολύ την απαγωγή του.

Έστησε μάλιστα ολόκληρο σκηνικό μιας και οι άντρες της αστυνομίας τον βρήκαν δεμένο πισθάγκωνα και με μια κορδέλα στο στόμα. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης που του πήραν ο 19χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι ευθύνονται για την κατάστασή του, καθώς τον χτύπησαν και τον άφησαν αναίσθητο. Έπειτα τον απήγαγαν και τον παράτησαν σε έναν πύργο νερού, συνέχισε στην κατάθεση του.

Η αστυνομία ξεκίνησε τη συλλογή στοιχείων σχετικά με την υπόθεση, όμως δυσκολευόταν πολύ να βρει το οτιδήποτε. Δεν πήρε πολύ καιρό στους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι η απαγωγή ήταν ένα κόλπο που έστησε ο 19χρονος, με σκοπό να αποφύγει τη δουλειά του.

Οι αστυνομικοί γρήγορα κατάλαβαν ότι τους κορόιδευε, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για κατάθεση στις 17 Φεβρουάριου, την ώρα που εμείς σβήνουμε ακόμη μία από τις διαθέσιμες δικαιολογίες μας, μπας και κάνουμε καμία κοπάνα μια που πλησιάζει Παρασκευή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v