Οnline κόντρα του Νίκου Ρωμανού της ΝΔ με τον Ypo

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ και του γνωστού τράπερ, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου πως ο καλλιτεχνικός χώρος «αριστεροκρατείται».
Οnline κόντρα του Νίκου Ρωμανού της ΝΔ με τον Ypo
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, χαρακτήρισε αισχρή την δήλωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 ότι ο καλλιτεχνικός χώρος «αριστεροκρατείται».

Ο γνωστός trapper Ypo αναδημοσίευσε στο Instagram τη δήλωση αυτή, γράφοντας «Και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται. Θες να φας στην μάπα καμιά χρυσή από glock;».

Σε απάντηση της ανάρτησης αυτής, ο Νίκος Ρωμανός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία του Ypo με τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας «να χαίρεστε τους φίλους σας κύριε Τσίπρα», και print screen το λήμμα της Wikipedia που εξηγεί τι είναι το glock.



Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ypo είπε πως έκανε φυσικά πλάκα. «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», διευκρίνισε, τονίζοντας μάλιστα πως «τα έχουμε βρει με τον κύριο [σ.Σ. Ρωμανό] μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε "ο Ypo αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει"».

Ο Νίκος Ρωμανός όμως, το πρωί της Πέμπτης έδωσε συνέχεια στο θέμα λέγοντας στον ΣΚΑΙ τα εξής: «Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση). Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v