«Αν μιλήσεις θα σε καταστρέψω»

Νέα καταγγελία βιασμού εναντίον ηθοποιού έρχεται στο φως με βάση και τα στοιχεία που κατατέθηκαν στον εισαγγελέα από το ΣΕΗ.
«Αν μιλήσεις θα σε καταστρέψω»

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Σήμερα μάλιστα, ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών παρέδωσε στον εισαγγελέα τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας που έχουν καταγγελθεί στο ΣΕΗ. 

Εκεί λοιπόν προκύπτει και μια νέα καταγγελία βιασμού εναντίον πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί στις καταγγελλόμενες περιπτώσεις για παρενόχληση, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα για βιασμό. Το θύμα είναι γυναίκα, η οποία εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως ηθοποιός, ενώ τώρα ζει στο εξωτερικό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος μάλιστα Αλέξανδρος Μίντζιας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το περιστατικό κι ανέφερε τα εξής:

«Της έκανε μία πρόταση για συνεργασία και έδωσαν ραντεβού στο χώρο το δικό του για να συζητήσουν, πράγμα που είθισται. Μετά από συζήτηση 25 λεπτών γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα και η ηθοποιός αντέδρασε και θέλησε να αποχωρήσει». Στο τέλος της δήλωσε ο ηθοποιός σύμφωνα με τον δικηγόρο της, ότι «σε περίπτωση που μιλήσεις οπουδήποτε, θα σε καταστρέψω».                                                                                                                     

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v