Στη Βόρεια Καρολίνα παντρεύονται σε αερόστατο

Ψήνεστε για ένα αξέχαστο γάμο με… εναέριες αποστάσεις; Το ξενοδοχείο Foundry στην Βόρεια Καρολίνα σας καλεί να ανταλλάξετε όρκους σε αερόστατο.
Στη Βόρεια Καρολίνα παντρεύονται σε αερόστατο
Οι ακυρώσεις γάμων εν μέσω πανδημίας είναι συχνό φαινόμενο στην Αμερική, το ίδιο και οι γάμοι μέσω Ζοομ. To 2020 έφερε τα πάνω κάτω στις γαμήλιες δεξιώσεις όμως ξενοδοχεία και resorts ανά τον κόσμο εφευρίσκουν πρωτότυπες ιδέες.

Πάρτε για παράδειγμα το πολυτελές ξενοδοχείο The Foundry στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνα, το οποίο καλεί τα ζευγάρια και λίγους καλεσμένους, σε μία εντυπωσιακή γαμήλια τελετή χάρη στη συνεργασία με εταιρεία που διοργανώνει πτήσεις με αερόστατα.

Το πακέτο γάμου που προσφέρει είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Με αρκετό χώρο για έως και 16 επισκέπτες στο αερόστατο, τα ζευγάρια μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να φέρουν σόλο βιολιστή. Εκτός από την τελετή στον ουρανό, το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σε δωμάτια για τους καλεσμένους, σαμπάνια καλωσορίσματος κατά την άφιξη, μια αναβαθμισμένη σουίτα για τους νεόνυμφους και ένα δώρο καλωσορίσματος σοκολάτας για έως και 20 επισκέπτες από τη French Broad Chocolate, ένα τοπικό κατάστημα σοκολάτας. Η δεξίωση επίσης περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Προαιρετικά, το πακέτο γάμου περιλαμβάνει εικονική τελετή για φίλους και συγγενείς που δεν μπορούν να παρευρεθούν, μεταφορά από και προς τον χώρο διεξαγωγής.

Η τιμή για το πακέτο ξεκινά από 6.000 δολάρια για ένα μπαλόνι 16 επιβατών. Εάν ο καιρός δεν συνεργαστεί, η τελετή μεταφέρεται στο Savoy Ballroom χωρίς επιπλέον κόστος.

Βίον αερόστατον!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v