Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μας λέει πώς θα φτιάξουμε ένα σουξέ

Ο Τσουβέλας δίνει ρεσιτάλ στο YouTube κι εμείς σιγοτραγουδάμε όλη μέρα, «Είμαι σέντερ φορ με μυωπία γκολ εγώ δεν βάζω με την καμία».
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μας λέει πώς θα φτιάξουμε ένα σουξέ
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ίσως  ο πιο δημοφιλής stand up κωμικός της χώρας αυτή την περίοδο, χαρίζοντας μας μπόλικους πονόκοιλους από τα γέλια σε διάφορα βίντεο που ανεβάζει συχνά στο YouTube κι όχι μόνο. Εδώ και λίγο καιρό μέσα από το κανάλι της Kingbet με τις Οδηγίες Χρήσης, μας φτιάχνει το κέφι κάθε καραντινιασμένη Δευτέρα, σαν κι αυτή που ζούμε σήμερα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το τερμάτισε και πολύ καλά έκανε ανεβάζοντας οδηγίες χρήσης για το πώς να φτιάξεις ένα σουξέ. Πήρε θέση μπροστά στην κάμερα και με κλαρινιτζίδικη συνοδεία ως όφειλε. Έτσι λοιπόν είχαμε Ζαφείρη Μελά να άδει «Είμαι σέντερ φορ με μυωπία, γκολ εγώ δεν βάζω με την καμία» και Σάκη Ρουβά να το λαλάει «Είμαι θα το Μέθι, πολύ που θε γουθτάρω κι έτθι μου αρέσει».

Το τραγούδι ωστόσο που στιγμάτισε κάθε αφερέγγυο ενοικιαστή που τα βγάζει δύσκολα πέρα στην πανδημία, είναι το «Είμαι για το πέος, έφυγα από το σπίτι μου κι άφησα το χρέος».

Περισσότερα στο σπαρταριστό βίντεο



 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v