Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από γείτονες του Λιγνάδη

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη. Δείτε τι είπαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από γείτονες του Λιγνάδη
Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροή», ενώ εκκρεμούν δύο ακόμα μαρτυρίες εναντίων του οι οποίες εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, η κάμερα του ΣΚΑΪ πήρε δηλώσεις από τους γείτονές του, οι οποίες σοκάρουν.

«Καμιά φορά ακούγαμε φωνές και νομίζαμε ότι έκαναν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε μία γειτόνισσα, ενώ μία άλλη σημείωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε «κόψει τον δρόμο» της κόρης της μέσα στην πολυκατοικία, όταν αυτή ήταν μόλις 15 ετών.

«Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά». Η ίδια γυναίκα υποστηρίζει πως λίγα χρόνια αργότερα της πρότεινε να πιούν καφέ για να την βοηθήσει με τα μαθήματά της.

«Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι».¨

«Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγω μου έλεγαν ότι ''πάμε στον κ. Λιγνάδη"», αναφέρει ένας άλλος γείτονας.

Σημειώνεται πως γνωστή ΜΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την εμπλοκή της σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανήλικων προσφύγων.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v