Γυναίκες μεταμφιέστηκαν σε γιαγιάδες για να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Δύο γυναίκες στις Η.ΠΑ. τα έπαιξαν όλα για όλα και ντύθηκαν γιαγιάδες για να εμβολιαστούν νωρίτερα, αλλά δεν πήγε πολύ καλά και τις έπιασαν.
Γυναίκες μεταμφιέστηκαν σε γιαγιάδες για να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Η κατάσταση με τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας, έχει φτάσει στο μη περαιτέρω πια, με την ψυχολογική κούραση να έχει καταβάλλει μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Τα εμβόλια φαντάζουν ως η μόνη λύση για να επανέλθουν οι ζωές μας στην προ covid κανονικότητα, αλλά αργούν ακόμη για τις ηλικίες των κάτω των 50.

 

Δύο αποφασισμένες για όλα γυναίκες στη Φλόριντα των Η.Π.Α. είπαν να τα παίξουν όλα για όλα μπας κι εμβολιαστούν μια ώρα αρχύτερα κι αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε γιαγιάδες ώστε να ξεγελάσουν το υγειονομικό προσωπικό και να κάνουν τις δύο πολυπόθητες δόσεις.

 

Όλα πήγαν βάσει σχεδίου κι η πρώτη δόση έγινε, ξεγελώντας γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι πάλι καλά που ασχολήθηκαν με την ιατρική κι όχι με την αναγνώριση προσώπων.

Στη δεύτερη δόση όμως τα πράγματα στράβωσαν και σύμφωνα με τη New York Post, δεν κατάφεραν να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα, το παράξενο περιστατικό έφεραν στο φως αξιωματούχοι του τομέα της Υγείας.

 

Μάλιστα, ο Δρ. Πολ Πίνο, διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας της Φλόριντα για την κομητεία Όραντζ, δήλωσε ότι: «η μεταμφίεση των δυο γυναικών ήταν ολοκληρωμένη, αφού περιλάμβανε όλα τα αξεσουάρ που έχουμε συνδέσει με το παρουσιαστικό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, όπως σκούφο, γάντια και γυαλιά».

Όπως δείχνουν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι εργαζόμενοι στο κέντρο εμβολιασμού που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο της κομητείας παρατήρησαν την ελαφρώς τραγελαφική εμφάνιση των δυο γυναικών, και τις σταμάτησαν προτού προλάβουν να εμβολιαστούν.

Έπειτα έλεγξαν τα χαρτιά που είχαν μαζί τους, όπως ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης και διαπίστωσαν ότι κάτι πήγαινε λάθος.

Οι δυο γυναίκες είχαν έρθει στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβουν τη 2η δόση του εμβολίου για αυτό κι όταν ρώτησαν τον Πίνο τι συνέβη άραγε στην πρώτη δόση εκείνος ανέφερε πως δεν έχει ιδέα πώς κατάφεραν οι δυο  δήθεν γιαγιάδες να εμβολιαστούν την πρώτη φορά, χωρίς να γίνουν αντιληπτές.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι ο αριθμός των ατόμων που την είδαν Eddie Murphy στο Δάσκαλος για Κλάματα προκειμένου να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό δίνοντας ψεύτικα στοιχεία είναι «μεγαλύτερος από αυτόν που περίμεναν οι υγειονομικές Αρχές».

Πληροφορίες από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Όραντζ αναφέρουν ότι η μία από τις γυναίκες ήταν 44 ετών και η άλλη 34 ετών. Αυτή τη στιγμή στη Φλόριντα, μόνο άτομα από 65 ετών και πάνω, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και εργαζόμενοι σε γηροκομεία δικαιούνται να εμβολιαστούν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αρχές, που προειδοποίησαν τις δυο γυναίκες ότι αν εμφανιστούν ξανά στο κέντρο θα συλληφθούν για παράνομη είσοδο. Τουλάχιστον το σχέδιο δεν πήγε τελείως κατά διαόλου, μιας και η πρώτη δόση έγινε!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v