Σεισμική δόνηση το πρωί της Τρίτης στην Ικαρία

Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία με τους «προληπτικούς» να ξεσαλώνουν.
Σεισμική δόνηση το πρωί της Τρίτης στην Ικαρία
Το προηγούμενο Σάββατο ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Ικαρία και τους Φούρνους προκειμένου να επιβλέψει την πορεία των εμβολιασμών στα νησιά. Οι φωτογραφίες μάλιστα από το πολυπληθές γεύμα που παραχώρησε ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας στο μπαλκόνι του σπιτιού του, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τη στιγμή που οι περιορισμοί κι οι απαγορεύσεις του lockdown, παραμένουν εξαιρετικά αυστηρές.

Σήμερα, ελάχιστες μέρες δηλαδή μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί σημειώθηκε σεισμική δόνηση, ανοιχτά της Ικαρίας και της Σάμου. Το μέγεθός της ήταν 4,1 της κλίμακας ρίχτερ και έγινε αισθητή στην περιοχή. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 32χλμ νοτιοανατολικά της Ικαρίας. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 18,4χλμ.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που στα social media αναρωτήθηκαν κατά πόσο ήταν τυχαίο το γεγονός, ενώ κάποιοι τοποθετήθηκαν λέγοντας πως πρόκειται για τον μόνο Πρωθυπουργό που πάει στις πληγείσες περιοχές, πριν αυτές πληγούν.

Όπως και να έχει ωστόσο, το ρεσιτάλ… καλοτυχίας συνεχίζεται με ασταμάτητο ρυθμό και το 2021, που επάξια ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε το 2020. Την ίδια στιγμή οι στοιχηματικές εταιρείες ρίχνουν τις αποδόσεις σε πιθανή έκρηξη και του Ηφαιστείου της Σαντορίνης, ενώ κι η ανάσταση δεινοσαύρων παίζει πολύ γερά από τους bookmakers.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v