Εκτός γυρισμάτων ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο"

Εκτός γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» τέθηκε από σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ.
Εκτός γυρισμάτων ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο
Οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό, οδήγησαν την ΕΡΤ στο να «χαιρετήσει» τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ: «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε προ ημερών με συμπτώματα εγκεφαλικού, πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, ωστόσο, έχει ένα υποκείμενο νόσημα που τον ταλαιπωρεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v