11 νέες στάσεις Τραμ για τον Πειραιά

Η δοκιμαστική λειτουργία του τραμ ξεκίνησε στο τμήμα Αγία Σκέπη- ΣΕΦ και σύντομα θα παραδοθούν για το κοινό 11 νέες στάσεις.
11 νέες στάσεις Τραμ για τον Πειραιά
Κι ενώ το ραδιόφωνο παίζει Μοσχολιού να άδει: «Περπάτα να προλάβουμε το τραμ, το τελευταίο», με χαρά μάθαμε πως ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τμήματος της γραμμής του τραμ που ξεκινά από την Αγία Σκέπη και φτάνει μέχρι το ΣΕΦ. Το έργο εντάσσεται στην ευρύτερη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, με αποτέλεσμα 11 νέες στάσεις να παραδοθούν από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο επιβατικό κοινό προς χρήση.

Τα έργα επέκτασης του τραμ από το Φάληρο προς τον Πειραιά ξεκίνησαν την άνοιξη του 2013. Η επέκταση της γραμμής του τραμ στον Πειραιά θα είναι μονής τροχιάς και κυκλική, δηλαδή τα τραμ θα διέρχονται από κάθε στάση προς μία μόνο κατεύθυνση.

Οι νέες στάσεις του τραμ με κατεύθυνση από Νέο Φάληρο προς Ακτή Ποσειδώνος θα είναι οι: Γηπ. Καραϊσκάκη – Μ. Ασίας – Λαμπράκη – Ευαγγελίστρια – Πλ. Δεληγιάννη – Δημαρχείο – Ακτή Ποσειδώνος. Από την Ακτή Ποσειδώνος προς το Φάληρο: Αγ. Τριάδα – Πλ. Ιπποδαμείας – 34ου Συντάγματος – Ανδρούτσου – Ομ. Σκυλίτση.

Και ντράγκα ντρουγκ το καμπανάκι λοιπόν!

Πηγή 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v