9 σημάδια ότι την παλεύεις καλύτερα απ’ ό,τι νόμιζες

Ο ύπνος σου είναι καλύτερος, οι σχέσεις σου το ίδιο. Τα σημάδια που δείχνουν ότι, παρά τον εγκλεισμό, η ζωή σου βελτιώνεται.
9 σημάδια ότι την παλεύεις καλύτερα απ’ ό,τι νόμιζες

Η πρώτη καραντίνα σε ζόρισε αρκετά, η δεύτερη περισσότερο. Όμως κάτι έχει αλλάξει. Νιώθεις κάπως καλύτερα τώρα.

Και αυτό μόνο καλά μαντάτα μπορεί να σημαίνει.

Οι σχέσεις σου είναι σταθερές

Οικογενειακές, φιλικές και συναισθηματικές, οι σχέσεις σου έχουν στρώσει, δεν έχεις ιδιαίτερα δράματα εν μέσω καραντίνας, και σε κρατάνε χαρούμενο.

 
Τρως λιγότερες φρίκες

Οι κρίσεις πανικού έχουν μειωθεί ή εξαφανιστεί εντελώς σε σχέση με τους περασμένους μήνες, γεγονός που οφείλεται στο ότι έχεις βρει τρόπους να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα όλα εκείνα που σε αγχώνουν.



Κάνεις λιγότερες καταχρήσεις

Δεν ψωνίζεις πλέον πράγματα που δεν έχεις ανάγκη, και δεν έχεις κάνει πλούσια την κάβα της γειτονιάς σου. Το αλκοόλ είναι περιστασιακή διασκέδαση, και όχι καθημερινή σου ανάγκη.

 

Φιλτράρεις καλύτερα τις ειδήσεις

Δεν σε πιάνει χτυποκάρδι κάθε απόγευμα με τις ανακοινώσεις για νέα κρούσματα, δεν πιστεύεις ότι θα πεθάνεις νέος σε κάποια ΜΕΘ, ενημερώνεσαι με σύνεση και λογική, παρακάμπτοντας τις Κασσάνδρες.

Κοιμάσαι καλύτερα

Και πιο σταθερά. Ο ύπνος σου έχει φτιάξει, πέφτεις συγκεκριμένες ώρες και δεν είσαι όλη μέρα στο κρεβάτι.



Μιλάς με κόσμο

Απαντάς στα τηλέφωνα που πριν άφηνες να χτυπούν. Απαντάς σε μηνύματα φίλων σου που πριν άφηνες στο «διαβάστηκε» και πλέον επιδιώκεις περισσότερη επικοινωνία με τον κόσμο γύρω σου – διαδικτυακά και μη.

Τρως καλύτερα

Έχεις σταματήσει τα καθημερινά ντελίβερι, φτιάχνεις επιτέλους πρωινό και δεν τρέφεσαι αποκλειστικά με καφέδες και πατατάκια. Μαγειρεύεις συχνότερα, και πιο υγιεινά.

 

Φροντίζεις το σώμα σου

Η γυμναστική μπήκε στην καθημερινή σου ρουτίνα, το ίδιο και το καθημερινό περπάτημα. Προσέχεις παραπάνω τον εαυτό σου, κάνεις πιο συχνά μπάνιο, ξυρίζεσαι, χτενίζεσαι, δείχνεις πιο όμορφος/η.

 

Απέκτησες νέο χόμπι

Η ξανάπιασες εκείνο που είχες αφήσει για μήνες. Έχεις γίνει πιο δημιουργικός, έχεις διάθεση να μάθεις κάτι καινούργιο είτε αυτό είναι μια ξένη γλώσσα είτε εκείνα τα μαθήματα ζωγραφικής από βίντεο, που πάντα σκεφτόσουν να ξεκινήσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v