Tα πιο περίεργα πράγματα που πουλάνε στο Marketplace

Ψάξαμε πολύ καλά το Marketplace και ξετρυπώσαμε όλα εκείνα τα απονενοημένα πράγματα, που κανείς ποτέ, δεν ζήτησε να αγοράσει!
Tα πιο περίεργα πράγματα που πουλάνε στο Marketplace

Αν χρησιμοποιείς πολύ συχνά τα social media, τότε είναι πιθανό να έχει πέσει στην αντίληψη σου, το marketplace, που στην ουσία είναι το Ebay του Facebook. Μια ξεχωριστή πλατφόρμα για αγγελίες προς αγοραπωλησία που κυριολεκτικά και μεταφορικά μπορείς να βρεις προς πώληση οτιδήποτε κι αν φανταστείς. Ενώ λοιπόν αποτελεί μια τίμια λύση για να αγοράσεις, βιβλία, βινύλια, παλιά περιοδικά, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, πολλές φορές χωρίς κανείς να το ζητήσει ανεβαίνουν προς πώληση, διάφορα περίεργα πράγματα. Ξετρυπώσαμε κάποια εξ αυτών και τα παρουσιάζουμε για τα μάτια σου και μόνο. Ποιος ξέρει, μπορεί να βρεις το τυχερό σου ή κάτι που έψαχνες πολύ κι εσύ σε ένα από τα παρακάτω.

Παναγία Βρεφοκρατούσα «Το Άξιον Εστί»



Τώρα που απαγορεύονται οι λιτανείες στις εκκλησίες και το σταυροκόπημα έχει ξεπεράσει κάθε επιθυμητό Level το 2020 με όλα αυτά που συμβαίνουν μια εικόνα της Παναγιάς πάντα χρειάζεται.

Κηροπήγια Χριστιανικά



Φίλος με τον αποπάνω μάλλον ο συγκεκριμένος προσπαθεί να ξεφορτωθεί εκείνα τα κηροπήγια τα χριστιανικά που είχε δώσει μια περιουσία για να τα βάλει περήφανα στο σαλόνι, αλλά τελικά δεν ταιριάζανε με το τζάκι.

Μονωτήρες set



Σε όλους έχει συμβεί να ψάχνουν έναν μονωτήρα να κάνουν τη δουλειά τους, όταν καίγονται και να μην βρίσκουν. Ικανοποιώντας αυτή τη μεγάλη ζήτηση, έρχεται ένα τίμιο σετ μονοτήρων να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Πόρτες παλιές



Αν ψάχνεις μια πόρτα παλιά, γιατί οι καινούριες δεν κάνουν δουλίτσα, τότε μην σκας σου έχουμε τεφαρίκι πράμα.

Πιεσόμετρο για πλοία του 30’



Αν θες να βάλεις στο σαλόνι σου μια συσκευή μέτρησης πίεσης, δεκαετίας ΄30 για κινητήρες πλοίων, της LEMAG, Lehmann & Michels, από το εργοστάσιο οργάνων μέτρησης, Hamburg-Altona, εκεί πλάι στο σύνθετο και τη smart-tv, τότε φτύσε τον κόρφο σου 3 φορές γιατί έκανες την τύχη σου.

Πουδριέρα



Να θες να πουδράρεις τη μύτη σου και να μην μπορείς, είναι ομολογουμένως μεγάλο βάσανο. Με την πουδριέρα όμως ξεχνάς μια για πάντα τις δύσκολες μέρες, στέλνοντάς τες από εκεί που ήρθαν.

Τεράστια πινακίδα



Όχι πια κάδρα, όχι πια πίνακες, σε σπίτια, εστιατόρια, θάλασσες και ακτές. Πάρε μια τεράστια πινακίδα για να είσαι ο πρώτος του χωριού και να σε ζηλεύουν όλοι.

Τσίγκινα κουτιά Λαδιών



Ως γνωστόν 2 τσίγκινα κουτιά λαδιών την ημέρα, τον γιατρό κάνουν πέρα. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Προχωράμε.

Παλιά εγγλέζικη σφυρίχτρα



Οι καινούριες σφυρίχτρες είναι τουλάχιστον εκνευριστικές. Όλοι το ξέρουν αυτό, για αυτό μια παλιά εγγλέζικη σφυρίχτρα είναι εγγυημένη λύση κι αξίζει τα λεφτά της.

Παλιό δοχείο πετρελαίου



Τώρα που έχουμε ξεπαραδιαστεί από τα δώρα των γιορτών και δεν έχει μείνει φράγκο για πετρέλαιο, μπορούμε να αγοράσουμε έστω ένα παλιό δοχείο πετρελαίου για να ξεγελάσουμε τον πόνο μας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v