Τα πιο σπαστικά πράγματα στα Covid Χριστούγεννα

Άγιος Βασίλης με μάσκα και αντισηπτικά έρχεται και δεν μας καταδέχεται κι εμείς εξηγούμε όλους τους λόγους.
Τα πιο σπαστικά πράγματα στα Covid Χριστούγεννα

Όπως μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις, αυτό που φοβόσουν περισσότερο κι από τη σκιά σου είναι πιθανό να συμβεί σε λίγες μέρες. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα έχουν δυστυχώς καμία σχέση με τα προηγούμενα κι ελπίζουμε να μην έχουν καμία και με τα επόμενα. Όσο λοιπόν στοκάρουμε μάσκες κι αντισηπτικά, κρατάμε αποστάσεις κι από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο αν χρειαστεί, προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς. Για αυτόν τον λόγο καταγράφουμε τα πλέον σπαστικά πράγματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φέτος.

Τέλος οι free αγκαλιές

Θυμάσαι που κάθε χρόνο έσπαγες ρεκόρ αγκαλιών με γνωστούς και πολλές φορές με αγνώστους; Φέτος δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περιοριστείς σε “αγκωνιστικούς” χαιρετισμούς με το έτερον ήμισυ, τους γονείς και τα αδέρφια σου.

Αντίο οικογενειακά τραπέζια

Οι στιγμές που περίμενες εναγωνίως γύρω από την γεμιστή με κάστανο γαλοπούλα, θα πρέπει να καθυστερήσουν 365 μέρες on top σε όσες μετράς για τα φετινά, καθώς η απαγόρευση μετακινήσεων και συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων, αλλάζουν τα πλάνα μας.

Χαιρέτα τις χριστουγεννιάτικες εκδρομές

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα σε τούτο εδώ, καθώς όπως πιθανό να γνωρίζεις έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, επομένως αγαπημένο μας Ναύπλιο, θα τα πούμε του χρόνου.

Ξέχνα την ανταλλαγή δώρων

Ήδη όσοι προνόησαν έχουν προπαραγγείλει δώρα σε οικογένεια, φίλους και βαφτιστήρια κι ας ξέρουν μέσα τους ότι δύσκολα θα μπορέσουν να ανταλλάξουν δώρα όπως κάθε χρονιά στριμωγμένοι σε ένα σαλόνι, περιμένοντας εναγωνίως να σκίσουν το περιτύλιγμα στο δικό τους κουτί. Φέτος θα περιοριστούν σε live unboxing μέσω zoom ή skype.

No more ξενύχτια!

Οι εργαζόμενοι κάθε χρόνο αλλά και μαθητές και φοιτητές περίμεναν εναγωνίως τις χριστουγεννιάτικες διακοπές για να βγουν επιτέλους σαν άνθρωποι δίχως το άγχος του ρολογιού και του πρωινού ξυπνήματος της επόμενης μέρας. Φέτος, στην καλύτερη θα έχουμε μαραθώνιο στο Netflix με χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Κάλαντα

Είναι πιθανόν να χαίρεσαι που φέτος δεν θα σε ξυπνήσουν 8 και μισή το πρωί με το “Καλήν Ημέρα Άρχοντες”, αλλά για τα πιτσιρίκια θα είναι δυσβάσταχτο. Όπως αντίστοιχα και για την παιδική ψυχούλα που όλοι μας κρύβουμε, βαθιά μέσα μας, ειδικά αν έχεις προλάβει εποχές που μετά τα κάλαντα αγόραζες Playstation.

Θα μας λείψουν οι βόλτες στις στολισμένες πόλεις τη Νύχτα.

Για τους ρομαντικούς που βρίσκονται ανάμεσά μας, αυτό θα είναι το πλέον σπαστικό πράγμα στα φετινά Χριστούγεννα της πανδημίας. Και πώς να μην το σκεφτούν όταν κάθε στολισμένη πόλη τη νύχτα μοιάζει τόσο μαγική; Φέτος, αν το μπαλκόνι μας έχει θέα, θα περιοριστούμε στο να την κοιτάμε νοσταλγικά.

Καλή υπομονή να παραλάβεις όσα έχεις παραγγείλει online

Kάθε Χριστούγεννα λόγω αυξημένης κίνησης παραγγελιών σε όλο τον κόσμο, ήσουν προετοιμασμένος για μία μεγαλύτερη του συνηθισμένου καθυστέρηση στις αποστολές των προϊόντων που είχες αγοράσει. Φέτος ελπίζεις να μην σπάσεις το ρεκόρ μηνιαίας αναμονής, με την κρυφή ελπίδα να πετύχεις γνωστό σε εταιρεία courier.

Αντίο Φλερτ

Κάθε Χριστούγεννα κόσμος πήγαινε κι ερχόταν, μπαρ, μπουζούκια γέμιζαν κι άδειαζαν σε ρυθμό κινηματογραφικό, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν ανυψωμένη την ερωτική διάθεση ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις. Τη φετινή χρονιά απέμεινε στους αδέσμευτους ένα like κι ένα reaction στο αντικείμενο του πόθου, που τους χώρισε ο κορωνοϊός.

Μένεις μακριά από τα αγαπημένα παππούδια

Τέτοιες μέρες πάντα έβρισκες λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να επισκεφθείς τον παππού και τη γιαγιά και να απολαύσεις αυτό το γλυκό χάδι, που όμοιο του δύσκολα θα βρεις στον κόσμο. Το 2020 θα χρειαστεί να τους προστατέψουμε και να περιορίσουμε τις επαφές μας μαζί τους, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ την αγάπη μας. Θα είμαστε μαζί τους με όποιο εξ αποστάσεως τρόπο μπορέσουμε.

Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές σε όσα είχαμε προγραμματίσει αλλά θα περάσει το 2020 κι αν μείνουμε όλοι ασφαλείς κι υγιείς το 2021, θα παρτάρουμε διπλά. Το υποσχόμαστε!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v