9 φορές που είπαμε «τι φάση» τον τελευταίο μήνα

Σουρεάλ καταστάσεις των τελευταίων εβδομάδων που μας κίνησαν το ενδιαφέρον και μας έκαναν να ψελλίσουμε «τι φάση»;
9 φορές που είπαμε «τι φάση» τον τελευταίο μήνα

Περίεργα, αστεία, προκλητικά, δραματικά, τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων μας έχουν αφήσει αρκετές φορές σέκους μπροστά από την οθόνη, με ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω από την κεφάλα μας.

Τα κακόμοιρα τα μινκ που κόλλησαν κορωνοϊό και έπρεπε να θανατωθούν

Βέβαια, ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι εν έτει 2020 υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει αυθεντική γούνα με αποτέλεσμα να θανατώνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες ούτως ή άλλως.



Το ότι υπάρχει κόσμος που θεωρεί τα εμβόλια παγκόσμια συνομωσία

Όλος ο πλανήτης γλεντά με την ανακοίνωση για 95% αποτελεσματικότητα σε εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όμως πολλοί Έλληνες θεωρούν ότι όσοι χαίρονται για την είδηση είναι «πληρωμένα παπαγαλάκια» και «πρόβατα».

Και ότι, γενικά, υπάρχει κόσμος που θεωρεί τον ιό «απάτη»

Εδώ θα μας πείτε, υπάρχουν ομάδες που θεωρούν την γη επίπεδη και το 5G τον νέο Βελζεβούλη, στον ιό θα κολλήσουμε;



Η άρνηση του Τραμπ να αποδεχτεί την ήττα του

Στην αρχή υποστήριξε ότι είναι νικητής, μετά όταν έσκασαν τα πρώτα νούμερα υπέρ Μπάιντεν αρνήθηκε την εγκυρότητά τους, μετά παραδέχτηκε την ήττα του, αλλά είπε ότι «έχασε επειδή οι εκλογές ήταν νοθευμένες». Λίγο αργότερα αναδιπλώθηκε γράφοντας «O Μπάιντεν είναι ο νικητής (των εκλογών) μόνο στα μάτια των Μέσων Ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Οι εκλογές ήταν ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ!"».

Οι δηλώσεις Μπολσονάρου για τον κορωνοϊό

Πολύ φίλος του Τραμπ λογικά, ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε» και πως «πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε μια χώρα από αδερφές».



Ο Τσαλίκης που έγινε θεραπευτής αγγελικού ρέικι

«Κάτι που δεν ξέρετε για εμένα είναι ότι έχω πέντε τατουάζ και ότι είμαι θεραπευτής στο αγγελικό ρέικι. Έχω τέταρτο βαθμό», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή. Εντάξει, αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση όπως και να’χει, όμως και πάλι τι φάση ρε Γιώργο;



Ο Σάκης των Rotting Christ που έδωσε το όνομά του σε αρχαίο απολίθωμα

Έγινε και αυτό, γιατί όχι; Δύο ξένοι παλαιοντολόγοι αποφάσισαν να δώσουν το όνομα του Σάκη Τόλη, τραγουδιστή της μπάντας, σε ένα απολίθωμα. Το όνομα αυτού; Brezinacantha tolis. 



Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν τραγούδησε το «Ακορντεόν»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά η διάρκεια παρουσίας του στην  την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» του Alpha τραγούδησε το ιστορικό άσμα του Μάνου Λοΐζου.



Τα νέα κουίζ του In2life

Απορούμε και με τον εαυτό μας, μη νομίζετε. Πόσο μάλλον τώρα τελευταία που αναρτώνται παράξενα κουίζ όπως το Γιατί το τραγούδι να είναι λυπητερό; και το Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου; Εντάξει, όλα καλά θα πάνε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v