Τα κρούσματα θα εμφανίζονται και στο Google Maps

Η Google συνεισφέρει στην πανδημία προσθέτοντας στην εφαρμογή Google Maps την επιλογή εμφάνισης του αριθμού κρουσμάτων ανά περιοχή.
Τα κρούσματα θα εμφανίζονται και στο Google Maps
Με σκοπό να ενημερώσει τους χρήστες για τα κρούσματα κορωνοϊού, η Google προσθέτει στους χάρτες της (Google Maps) τα κρούσματα Covid-19 στις περιοχές που βρίσκεται ο χρήστης ή σε αυτές που σχεδιάζει να πάει.

Σύμφωνα με το Techgear.gr, από αυτήν εβδομάδα η εφαρμογή θα εμφανίζει τον αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού ανά 100.000 κατοίκους με βάση τα στοιχεία των τελευταίων 7 ημερών. Η εφαρμογή θα πληροφορεί τον χρήστη για την τάση των κρουσμάτων· αν είχαν δηλαδή μειώθηκαν ή αυξήθηκαν.

Από αυτήν την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Techgear.gr, θα ξεκινήσει σταδιακά η εμφάνιση του αριθμού κρουσμάτων COVID-19 ανά 100.000 κατοίκους με βάση τα στοιχεία των τελευταίων 7 ημερών, ενώ θα υπάρχει και ένδειξη για τον ρυθμό αύξησης ή μείωσή τους.

Τα δεδομένα για τα κρούσματα θα αντλούνται από τον Π.Ο.Υ, τα Υπουργεία Υγείας των κρατών, αλλά και τα νοσοκομεία αναφοράς.

Η πρόσθετη λειτουργία ενημέρωσης για τα κρούσματα κορωνοϊού θα αρχίσει να εμφανίζεται σταδιακά σε 220 χώρες, και ξεχωριστά στις μεγαλουπόλεις ή στις επαρχίες, ανάλογα με τα διαθέσιμα δεδομένα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v