Γιατί θα μετανιώσεις αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο

Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει διαφορετικά τους ανθρώπους που το στεναχωρούν. Ποιο ζώδιο θα σταματήσει να σου μιλάει και ποιο θα σε συγχωρήσει; Ήρθε η ώρα να μάθεις.
Γιατί θα μετανιώσεις αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο
Κριός

Στεναχώρησες τον Κριό; Επιστράτευσε όση υπομονή έχεις στα αποθέματά σου γιατί θα σου το κρατήσει μανιάτικο. Σε ανύποπτο χρόνο θα αρχίσει να σου πετάει μπηχτές μέρα με τη μέρα θα μετανιώνεις που τον στεναχώρησες.

Ταύρος

Όσο κι αν δεν του φαίνεται, ο Ταύρος έχει νεύρα. Πολλά νεύρα. Έχει κι αυτές τις απρόβλεπτες εκρήξεις, που σε κολλούν στον τοίχο και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Και λέει πολλές κακίες τις οποίες θα νιώσεις σαν μαχαιριά στην καρδιά.

Δίδυμοι

Αν τσακωθείς με τον Δίδυμο, χοντρά, θα είναι μάλλον η τελευταία φορά που μαλώνεις μαζί του. Δε θα δεχτεί τη συγγνώμη σου, επειδή πολύ απλά δε θέλει να σου δώσει το πάτημα να τον πληγώσεις ξανά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος για να σε εκδικηθεί θα σου δημιουργήσει ενοχές. Θα σε κάνει να νιώσεις απαίσια για ό,τι έχεις κάνει, για ό,τι σκέφτεσαι να κάνεις και για ό,τι δεν έκανε. Εσύ θα νομίζεις ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη γη.

Λέων

Με τον Λέων δε θέλεις με τίποτα να μαλώσεις γιατί θα αντιδράσει με τέτοιον τρόπο που θα σου δώσει την εντύπωση ότι δεν τον ενδιέφερες ποτέ πραγματικά και τώρα δεν του καίγεται καρφί. Κοινώς, θα σε κάνει να νιώσεις σκουπίδι.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί φαίνεται εσωστρεφής και μαζεμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χαζός. Αν του τον στεναχωρήσεις θα το καταλάβει πριν καν του το πεις. Και δε θα σε συγχωρέσει ποτέ γι’ αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός σαν σωστός χίπης προσπαθεί να εστιάζει στη θετική πλευρά των ανθρώπων, το ξέρεις. Αν ποτέ τον στεναχωρήσεις, το βλέμμα απογοήτευσης που θα σου ρίξει, θα σε στοιχειώνει για πάντα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα κάνει αυτό που περίμενες: θα πάρει την εκδίκησή του. Μην προσπαθείς όμως να βρεις το πού, πώς και πότε θα σε εκδικηθεί. Είναι πολύ υπομονετικός∙ θα δράσει όταν εσύ πιστεύεις ότι το έχει ξεχάσει. Και εσένα θα σου έρθει σαν χαστούκι από το πουθενά.

Τοξότης

Ο Τοξότης δε θα σου κάνει τη χάρη να σου φωνάξει ή να σε εκδικηθεί αν τον στεναχωρήσεις, πληβείε. Θα πάει παρακάτω (ή τουλάχιστον θα υποκριθεί ότι προχώρησε) και εσύ θα κλαις γονυπετής να ρίξει έστω ένα βλέμμα πίσω του.

Αιγόκερως

Αν στεναχωρήσεις τον Αιγόκερω, δε θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί σου. Στη ζωή του προχωράει με το ρητό «δεν ασχολούμαι με ηλίθιους» κι αυτό θα κάνει και στη δική σου περίπτωση. Από τη στιγμή που έχασε την εμπιστοσύνη του στο άτομό σου, πάει το πουλάκι, πέταξε.

Υδροχόος

Η αλλοπρόσαλλη και καλλιτεχνική φύση του Υδροχόου σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις να κάνει με κάποιον ήρεμο άνθρωπο που δεν θορυβείται με τίποτα. Ωστόσο, αν τον στεναχωρήσεις, θα ακούσεις βρισιές που δεν έχεις ακούσει ξανά.

Ιχθείς

Αν πληγώσεις τον Ιχθύ, θα σε συγχωρήσει. Αλλά μέσα του δε θα το έχει κάνει. Χωρίς να το θέλει, θα σε βασανίσει με τη συμπεριφορά του. Κι εσύ επειδή αρχικά σε συγχώρησε, θα σκέφτεσαι ότι το αξίζεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v