Συνέλαβαν πορνοστάρ επειδή γύριζε σκηνή χωρίς... μάσκα

Οι κίνδυνοι του να γυρίζεις ερασιτεχνικό πορνό στην εποχή του κορωνοϊού είναι διαφορετικοί. Και κάπως παράξενοι.
Συνέλαβαν πορνοστάρ επειδή γύριζε σκηνή χωρίς... μάσκα
Το ερασιτεχνικό πορνό έχει πάντα περισσότερους κινδύνους από αυτό που φτιάχνεται στην ασφάλεια ενός στούντιο. Ειδικά αν αυτό το ερασιτεχνικό πορνό συμβαίνει σε δημόσιο μέρος, τότε ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να σε πιάσει η αστυνομία για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Βέβαια, ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, και όπως φαίνεται αλλάζουν και οι λόγοι για τους οποίους ένας ηθοποιός σε ερασιτεχνικό πορνό μπορεί να καταλήξει... καταζητούμενος από την αστυνομία. 



Στο επίμαχο βίντεο, λοιπόν, μια γυναίκα την οποία βιντεοσκοπεί ο σύντροφός της, χρησιμοποιεί ένα sex toy που ελέγχεται από το κινητό του άντρα. Οι δυο τους μπαίνουν σε ένα λεωφορείο, εκείνος βάζει το παιχνίδι σε... λειτουργία και το πορνό ξεκινά.



Μόνο που σε ένα σημείο, η κοπέλα δεν αντέχει άλλο την έξαψη, και βγάζει για λίγο την μάσκα της για να πάρει μια ανάσα. Που είναι φυσιολογικό. Έλα, όμως, που είναι παράνομο να κυκλοφορείς χωρίς μάσκα στο λεωφορείο. Και κάπως έτσι τώρα η αστυνομία της περιοχής (του Κάλι, της Κολομβίας) ψάχνει τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο (που όλο κατεβαίνει και ανεβαίνει ξανά στην πλατφόρμα του Pornhub) για να τους συλλάβουν.

Και εμείς θα το θυμόμαστε αυτό κάθε φορά που βλέπουμε κάποιον στο λεωφορείο να φοράει μάσκα αλλά να έχει την μύτη του ακάλυπτη. Θα λέμε ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v