Ανοίγουν αυτό το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες

Το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες αυτό το σαββατοκύριακο είναι πιο πιθανό από ποτέ, σύμφωνα με πληροφορίες της Κυβέρνησης.
Ανοίγουν αυτό το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες
Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών για το σαββατοκύριακο, οπότε αναμένεται καύσωνας, θέλει η κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει τεθεί στην αρμόδια Επιστημονική Επιτροπή λοιμωξιολόγων, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η κίνηση σχετίζεται με την εικόνα του προηγούμενου σαββατοκύριακου και έχει στόχο να «αποσυμφορηθούν» οι ανοικτές παραλίες—ειδικά με τον καύσωνα προ των πυλών, που σίγουρα θα εκτοξεύσει την ανάγκη του κόσμου για ένα μπάνιο στη θάλασσα κατακόρυφα. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το ζήτημα έχει τεθεί στην αρμόδια επιτροπή και ότι αυτή θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο καιρός σε γενικές γραμμές έχει γυρίσει προς πιο καλοκαιρινές θερμοκρασίες, με το θερμόμετρο σήμερα να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 30 βαθμούς, ενώ για το σαββατοκύριακο οι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι δεν είναι απίθανο να περιμένουμε και 40άρια.

Μέσα σε αυτό, να θυμίσουμε ότι στις 18 Μαΐου ξεκινούν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και προς την Κρήτη, καθώς – όπως δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς – υπάρχουν υποδομές έτοιμες να διαχειριστούν πιθανά κρούσματα. Ταυτόχρονα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι μετακινήσεις και προς τα υπόλοιπα νησιά στις 25 Μαΐου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v