Να ξυρίσω το κεφάλι μου;

Όχι, αυτό δεν είναι ένα κείμενο κομμωτικής. Είναι ένα κείμενο απόγνωσης, και σε παρακαλούμε να το πάρεις σοβαρά.
Να ξυρίσω το κεφάλι μου;
Αν δεν είσαι πολύ καλά αυτές τις μέρες, σε καταλαβαίνουμε. Ούτε εμείς είμαστε πολύ καλά. Είναι δύσκολο όλο αυτό, και μερικές μέρες είναι χειρότερες από τις άλλες. Και είναι πολύ εύκολο να σου μπουν διάφορες ιδέες στο κεφάλι, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τις αγνοούσες. Ή θα καταλάβαινες ότι είναι ένας μικρός συναγερμός στο μυαλό σου ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν όμως τίποτα δεν πάει καλά, είναι πολύ πιθανό να αναρωτηθείς αν είναι καλή ιδέα να κάνεις τα παρακάτω.

Να ξυρίσω το κεφάλι μου;
Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μακροσκελής απάντηση είναι όχι, επειδή οι άνθρωποι που μπορούν να ξυρίσουν το κεφάλι τους έχουν κάτι που δεν έχεις εσύ: Τέλεια κρανιακή δομή. Αν είχες τέλεια κρανιακή δομή, θα το γνώριζες, και θα είχες ήδη ξυρίσει το κεφάλι σου για μόδα, όχι από απελπισία.

Να στείλω σε πρώην;
Όχι. Είναι ο πιο κλισέ νευρικός κλονισμός που μπορείς να πάθεις. Δείξε λίγη αυτοεκτίμηση. Για να είναι πρώην, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Καλύτερα να κάνεις one-night stand, οι πιθανότητες να κολλήσεις κορωνοϊό ούτως ή άλλως είναι ίδιες.

Να κάνω one-night stand;
Βεβαίως να κάνεις, αν πιστεύεις ότι είναι κάτι που δεν θα σε γεμίσει ανησυχία μετά για το αν κόλλησες. Δηλαδή, αν είσαι αγχώδης άνθρωπος, του οποίου το άγχος εντείνεται από την καραντίνα. Επίσης, βεβαίως να κάνεις αν πιστεύεις ότι είσαι σε αρκετά ψύχραιμη φάση της ζωής σου για να κάνεις one-night stand και να μην πάθεις ούτε το πιο μικρό συναισθηματικό βραχυκύκλωμα μετά.

Να κάνω κλικ σε αυτό το κείμενο που μπορεί να λέει άβολες αλήθειες;
Πολύ αργά τώρα.

Να ξεκινήσω ένα vlog;
Μόνο αν χρειάζεσαι ακραία επιβεβαίωση από μεγάλο αριθμό ανθρώπων, και μόνο αν αυτό είναι κάτι που ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις με επιτυχία. Γενικά, πράγματα που δεν γνωρίζεις ότι μπορείς να κάνεις με επιτυχία, είναι κακή στιγμή να τα δοκιμάσεις επειδή ο εγκέφαλός σου αποφάσισε ότι φρίκαρε και δε ξέρει τι να κάνει.

Να πέσω μήπως για ύπνο;
Ναι. Ναι ακόμα κι αν είναι δέκα το πρωί και μόλις ήπιες καφέ.

Να βάψω τα μαλλιά μου κόκκινο του Μάρλμπορο;
Δεν είναι καλή ιδέα, επειδή τα ακραία χρώματα θέλουν επιδέξια χέρια. Και τα επιδέξια χέρια πληρώνονται αναλόγως. Ναι γενικά στο να βάψεις τα μαλλιά σου ό,τι χρώμα θες, σε δέκα χρόνια ούτως ή άλλως το χρώμα των μαλλιών θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την διάθεσή μας και αυτό θα είναι ευρέως γνωστό. Αυτή ήταν μια προφητεία του in2life.

Να μιλήσω έτσι λίγο ειλικρινά σε κόσμο για τα αισθήματά μου;
Όχι, αυτό είναι ανεπιθύμητο, αυτό σε κάνει το ανθρώπινο ανάλογο μιας ξαφνικής dick pic.

Να ψάξω πράγματα που δεν πρέπει στο ίντερνετ;
Όχι. Επειδή ξέρεις τι σκέφτηκες διαβάζοντας τον τίτλο της παραγράφου, και ξέρεις ότι είναι κακή ιδέα και είμαστε εδώ για να σου το θυμίσουμε. Μη.

Να φάω τα αισθήματά μου;
Ναι, σε γενικές γραμμές, αλλά με μέτρο, σε παρακαλούμε. Πρόσεχε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v