Οι πιο κλάσικ θεωρίες συνομωσίας

Μαζέψαμε τις πιο δημοφιλείς αλλά και ευφάνταστες θεωρίες συνομωσίας, σε περίπτωση που έχετε απορία τι είναι οι ερπετόμορφοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Οι πιο κλάσικ θεωρίες συνομωσίας

Είναι τυχαίο ότι ο κορονοϊός ξεκίνησε από ένα φίδι, δηλαδή ερπετό; Είναι τυχαίο ότι όλες οι συμφορές μας έχουν βρει τα τελευταία χρόνια; Και πώς γίνεται μία ασιατική ταινία να σαρώνει τα Όσκαρ; Ίσως όλα αυτά να είναι μέρος ενός σκοτεινού σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αποτέλεσμα του αποπροσανατολισμού μας από την αλήθεια.

Η γη είναι επίπεδη

Περί τους 5000 συνάνθρωπους μας σε αυτό το γκρουπ και κοντά στους 4000 σε αυτό πιστεύουν ότι η γη είναι πράγματι επίπεδη. Είναι αρνητές της βαρύτητας, πιστεύουν ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη, ότι είμαστε το κέντρο στο κέντρο του σύμπαντος και πως στις άκρες της γης υπάρχουν οι πάγοι της Ανταρκτικής. Δε θα σας πούμε περισσότερα, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να μάθετε γιατί η γη είναι επίπεδη, θα επισκεφτείτε αυτό το blog.

Οι ερπετόμορφοι

Οι οφιονίδες και οι δρακονιανοί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ellaniapili: «Ο ηγέτης των Illuminati ονομάζεται Πίνδαρος. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μιας από τις 13 βασιλικές οικογένειες των Illuminati και είναι πάντα άντρας. Ο τίτλος Πίνδαρος, είναι ένας συντομευμένος όρος του Pinnacle of the Draco, που είναι επίσης γνωστός ως το Πέος του Δράκου. Συμβολικά, αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή, και τον φόβο. Ο κάτοχος του τίτλου αναφέρεται στο καθαρόαιμο ερπετό - ηγέτη στο εσωτερικό της Γης. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος De Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά επρόκειτο περί παραπληροφόρησης».

Α λ λ ά  ε π ρ ό κ ε ι τ ο  π ε ρ ί  π α ρ α π λ η ρ ο φ ό ρ η σ η ς

Χονδρικά, θα σας πούμε ότι οι υποστηρικτές της εν λόγω συνομωσίας πιστεύουν ότι ο Πίνδαρος βρίσκεται στην κορφή μιας πυραμίδας, ακολουθούν οι 13 βασιλικές οικογένειας στις οποίες δίνεται από μία περιοχή της γης και κάτω από τις βασιλικές οικογένειες βρίσκεται η επιτροπή των 300. Οι βασιλικές οικογένειες είναι πάππου προς πάππου δράκοι, ενώ οι 300 έχουν στο αίμα τους υψηλό ποσοστό  αρχαίου ερπετικού DNA.



Η Νέα Τάξη Πραγμάτων



Η Nέα Tάξη Πραγμάτων είναι ένα crossover επεισόδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως πολιτική ορολογία, του σιωνισμού, των ιλουμινάτι και των ερπετόμορφων -και επειδή σε όλες τις θεωρίες συνομωσίας συγκαταλέγεται και ένας Ρότσιλντ- και της οικογένειας Ρότσιλντ. Σύμφωνα με τη νέα τάξη πραγμάτων, θεωρία που υιοθετήθηκε από τον ακροδεξιό χώρο, θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα είναι βασιλευόμενη δικτατορία και στο θρόνο της θα κάθεται ο ερπετόμορφος Ρότσιλντ. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να καταστραφεί η ιστορία όλων των κρατών, να ισλαμοποιηθεί η Ευρώπη και όλο αυτό το εγχείρημα, μεταξύ άλλων, θα στηρίζεται από τις μασωνικές στοές.

Ποια κλιματική αλλαγή;

Γνωστή θεωρία συνομωσίας η οποία δεν καταλαβαίνουμε γιατί είναι ακόμα δημοφιλής ενώ όλοι έχουμε πρόσβαση σε δελτία καιρού και φωτογραφίες των λιωμένων πάγων στην Ανταρκτική. Κάποιοι θα σπεύσουν να ανταπαντήσουν λέγοντας «ναι, αλλά στη γη πάντα υπήρχαν αλλαγές στο κλίμα και αυτό είναι φυσιολογικό». Φυσικά η επιστημονική κοινότητα έχει απάντηση και είναι αυτή: η αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των ατμοσφαιρικών συγκεντρώσεων αερίων θερμοκηπίου ως αποτέλεσμα των εκπομπών που προέρχονται από ανθρώπινες δραστηριότητες. Επομένως αυτή η φυσιολογική αλλαγή του κλίματος, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα δηλαδή, θα είχε γίνει σε βάθος χρόνου.

Σείριος και Ελ

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Σύμφωνα με κάποια μυθολογική πηγή, το γένος των ελλήνων κατάγεται από μία φυλή η οποία μετοίκησε από το άστρο του Σειρίου στην Ελλάδα. Με αρχηγό τους τον Μίνωα, δίδαξαν τέχνες και πολιτισμό. Μη μας ρωτάτε ποιους.

Το τέλος του κόσμου

Πολλά δημοσιεύματα μαζεύουν κλικς με τίτλους «το τέλος του κόσμου έρχεται..». Η προφητεία των Μάγια, το millenium, και οι προφητείες του Νοστράδαμου, είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες που υπόσχονται το τέλος του κόσμου. Άσχετα αν οι καταληκτικές ημερομηνίες παράδοσης της Δευτέρας παρουσίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πίσω από όλα κρύβεται ο Σόρος!!11!!



Ο Σόρος είναι υποστηρικτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Σόρος είναι Εβραίος, ήταν όμως και 14χρονος αξιωματικός στα SS. Ο Σόρος χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ για να φέρνουν στην Ελλάδα πρόσφυγες. Ο Σόρος κρύβεται πίσω από το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Σημειωτέων ο Σόρος είναι 88 ετών και πιθανώς να μη θέλει να μανουριάζει τόσο.

Οι προφητείες του Παΐσιου

Μεταξύ των πολλών προφητειών του Παΐσιου οι αγαπημένες μας είναι αυτές για την Κωνσταντινούπολη. Ενδεικτικά αυτή που αναφέρεται στο http://users.sch.gr/:

«Σε μια ομάδα μικρών μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή, (ο γέροντας Παΐσιος) είπε :

-Και να ξέρετε : Και την Κων/πολη θα την πάρουμε και θα ζείτε κι εσείς εκείνο τον καιρό!»

Σημειωτέον ο Παΐσιος πέθανε το 1994. Do the math και ετοιμαστείτε για την Πόλη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v