Τι λέει για σένα ο τρόπος που κοιμάσαι

Αναρωτήθηκες ποτέ τι δείχνει για την προσωπικότητά σου η στάση του ύπνου σου; Έχουμε έναν μίνι οδηγό για να μάθεις.
Τι λέει για σένα ο τρόπος που κοιμάσαι
Είναι μάλλον εύκολο να μαντέψεις πως κάποιος που κοιμάται κουλουριασμένος στο πλάι αποζητά την ασφάλεια, ενώ αυτός που κοιμάται ανάσκελα δεν έχει αντίρρηση να βρίσκεται εκτεθειμένος μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Είναι, επίσης, και εξαιρετικά ενδιαφέρον. Να τι δείχνει για του λόγου σου η στάση που κοιμάσαι. Να μας πεις στα σχόλια αν έπεσε μέσα.

Κουλουριασμένος/η στο πλάι

Είσαι ευαίσθητος, παρ’ όλο που επιμένεις να κρύβεις τα αισθήματά σου πίσω από ένα προσωπείο «σκληράδας» και υπεροψίας. Ο κόσμος που σε πρωτογνωρίζει συχνά σχηματίζει την εντύπωση πως είσαι ντροπαλός ή/και εσωστρεφής, αλλά με τους δικούς σου ανθρώπους μπορείς να γίνεις η ψυχή της παρέας –αρκεί να νιώθεις ασφαλής. Αυτή ακριβώς η ασφάλεια είναι που επιδιώκεις και με την στάση του ύπνου σου.

Στο πλάι, αλλά ευθυτενής

Είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός, σου είναι εξαιρετικά εύκολο να συμπαθήσεις και να εμπιστευτείς ανθρώπους –πράγμα που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να σε κάνει και κάπως εύπιστο. Τα καλά νέα είναι πως την ίδια ακριβώς εντύπωση, του ανθρώπου άξιου εμπιστοσύνης, δίνεις και σε όσους σε πρωτογνωρίζουν.

Μπρούμυτα

Σπανιότατη στάση ύπνου, την υιοθετούν εξαιρετικά κοινωνικοί, εξωστρεφείς άνθρωποι, που δεν αντέχουν με τίποτα την κριτική (όταν τους απευθύνεται) αλλά δεν μπορούν και να κρατήσουν τις σκέψεις τους για τον εαυτό τους –με αποτέλεσμα να είναι ώρες-ώρες ειλικρινείς σε επίπεδο αγένειας. Να κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό εύρημα, που έχει και δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σου: Έρευνα διαπίστωσε ότι αυτή είναι η αγαπημένη στάση ύπνου των ανθρώπων που ρέπουν προς τον αλκοολισμό, ή έχουν ήδη προβλήματα με το αλκοόλ.

Ανάσκελα

Είσαι θετικός άνθρωπος, αγαπάς να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, είσαι αυτό που λέμε «άνθρωπος των ανθρώπων». Σου αρέσει η καλή παρέα, έχεις όμως ισχυρή προσωπικότητα την οποία δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις όταν οι περιστάσεις το απαιτούν –όταν χάνεται το μέτρο, ας πούμε, ή όταν υπάρχει στη μέση δουλειά που πρέπει να γίνει. Δουλεύεις σκληρά και δεν το βάζεις ποτέ κάτω μέχρι να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται.

Με πληροφορίες από Reader’s Digest https://www.rd.com/culture/sleep-position-personality/ και Bright Side https://brightside.me/article/what-your-sleeping-position-reveals-about-your-personality-17255/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v