Οι διάδοχοι των celebrities: (Φρέσκα) μήλα κάτω από τη μηλιά

Η κόρη του Kurt Cobain ενηλικιώθηκε. O γιος του Will Smith έβγαλε τα πρώτα του εφηβικά σπυράκια. Η κόρη της Madonna εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Και όλοι αυτοί ακολουθούν πιστά τα βήματα των διάσημων γονιών τους προς την δημοσιότητα και την τέχνη.
Οι διάδοχοι των celebrities: (Φρέσκα) μήλα κάτω από τη μηλιά
του Γιώργου Κόκουβα

Όλοι έχουμε ακούσει κάποιο τραγούδι της μονάκριβης κόρης του Ozzy, Kelly Osbourne. Όλοι είδαμε την κόρη του Steven Tyler των Aerosmith, Liv να μεταμορφώνεται σε γοητευτική ηθοποιό. Ακόμη και η εμφάνιση της Ελεονόρας Ζουγανέλη που ακολούθησε τα καλλιτεχνικά χνάρια της οικογένειάς της μας φαίνεται να απέχει πολλά χρόνια. Ήρθε με άλλα λόγια η ώρα για την επόμενη γενιά παιδιών των celebrities να σκάσουν μύτη στο προσκήνιο, με κληρονομιά το βαρύ όνομά τους και τα πιθανώς ταλαντούχα γονίδιά τους που τους σπρώχνουν κατ’ ευθείαν στα φώτα της δημοσιότητας. Δείτε ποιοι απόγονοι γνωστών stars επιχειρούν τώρα τις πρώτες τους επαγγελματικές κινήσεις.

Frances Bean Cobain (κόρη του Kurt Cobain)

Ο πατέρας της επαναπροσδιόρισε την ροκ μουσική στις αρχές των ‘90s, οδήγησε τους Nirvana στην κορυφή των φανατικών προτιμήσεων κάθε έφηβου εκείνης της εποχής και άφησε την τελευταία του δραματική πνοή το 1994, όταν η ίδια ήταν μόλις 2 ετών. Σαν να μην έφτανε αυτό, την άφησε στα χέρια της μητέρας της, Courtney Love, που επί χρόνια αντιμετώπιζε νομικά προβλήματα λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Αφού ξεπέρασε μια όχι και τόσο συμβατική παιδική ηλικία, η κόρη του μακαρίτη Kurt μόλις ενηλικιώθηκε και ξεκίνησε το μακρύ αλλά αξιοπρεπές ταξίδι προς την δημοσιότητα: Για ένα διάστημα εργάστηκε ως μαθητευόμενη δημοσιογράφος στο περιοδικό Rolling Stone, συνέχισε τραγουδώντας με το συγκρότημα Evelyn Evelyn και πλέον ακολουθεί βήματα μοντέλου – πρόσφατα πόζαρε για τον φακό του γνωστού φωτογράφου Hedi Slimane. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως της είχε προταθεί ο ρόλος της Bella στο Twilight, καθώς και αυτός της Αλίκης, στην μπαρτονική «Χώρα των Θαυμάτων», αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Lourdes Scott (κόρη της Madonna)

Μπήκε για τα καλά στην εφηβεία και έχει να θυμηθεί εκατοντάδες παπαράτσι να την παρακολουθούν από μωρό απλώς και μόνο επειδή είναι κόρη της Madonna. Η Λούρδη ωστόσο δεν άργησε να απασχολήσει και με τα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε σειρά νεανικών ρούχων με την υπογραφή «Material Girl», εμπνευσμένη από το κλασικό hit της superstar μητέρα της.



Jayden Smith
(γιος του Will Smith)

Γεννήθηκε μόλις το 1998, αλλά μέσα στα 13 χρόνια ζωής του κατάφερε να ακολουθήσει πιστά τα βήματα του πατέρα Will, να πρωταγωνιστήσει μαζί του στο συγκινητικό «Κυνήγι της Ευτυχίας», να γίνει το νέο «Karate Kid» το 2010 και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως χορευτής, συνθέτης και rapper. Όχι κι άσχημα για ένα παιδί που ακόμη δεν έβγαλε ακμή.



Zoe Kravitz
(κόρη του Lenny Kravitz)

Κόρη πασίγνωστων καλλιτεχνών, η μονάκριβη του Lenny έκλεισε φέτος τα 23 και το γιόρτασε απογειώνοντας την καριέρα της ως ηθοποιός με τον ρόλο της στο «Χ-Men: The First Class». Είχε προηγηθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια ο ρόλος της στην αμερικανική σειρά «Californication», ενώ παράλληλα ποζάρει ως μοντέλο για το γαλλικό Elle και για τις ανάγκες της καμπάνιας του σχεδιαστή Alexander Wang.


Elettra Rossellini Wiederman (κόρη της Isabella Rossellini)

Η μητέρα της, φημισμένη ηθοποιός και μοντέλο σπάνιας ευρωπαϊκής ομορφιάς. Γιαγιά της, η κινηματογραφική μούσα Ingrid Bergman. Παππούς της, o θρύλος του ιταλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου Roberto Rossellini. Το DNA ήταν αμείλικτο και δεν σήκωνε κουβέντα: H Elettra δεν έπρεπε να μείνει μακριά από τον φακό. Έτσι κι έγινε, αφού τον τελευταίο καιρό η 28χρονη Elettra δουλεύει ως μοντέλο για τους καλύτερους οίκους μόδας και τα πιο φημισμένα περιοδικά: Vogue, Abercrombie&Fitch και Lancome έχουν υποκύψει στην ομορφιά της, ενώ η ίδια έχει ιδρύσει και τον φιλανθρωπικό οργανισμό OneFrickinDay.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v