Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές των celebrities

Έτρεμαν τα σημάδια του χρόνου και τα φλας των παπαράτσι που θα φώτιζαν τις ατέλειές τους, γι’ αυτό, έτρεξαν εσπευσμένα προς το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Η ιδέα, όμως, γύρισε μπούμερανγκ προς τους οκτώ stars που πήγαν για μαλλί και βγήκαν… πλαστικοί.
Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές των celebrities
Η δόξα, όπως και η ηλικία, ου γαρ έρχεται μόνη. Μαζί καταφθάνουν και οι ανησυχίες για την εξωτερική εμφάνιση, όπως στην περίπτωση πολλών celebrities, που θέλησαν να ξανακερδίσουν το χαμόγελο με μια ή και περισσότερες βόλτες στον πλαστικό τους, αλλά απέκτησαν αντ’ αυτού ένα μόνιμο άκαμπτο μειδίαμα και αντί για πεντάμορφοι, φέρνουν πλέον περισσότερο σε «τέρατα». Δείτε οκτώ παραδείγματα προς… αποφυγή.

Nicole Kidman

Μπορεί ανέκαθεν η όψη της να μην ήταν η πιο «θερμή» που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει στο Hollywood, αλλά πλέον το «κρύο» έγινε μόνιμος επιθετικός προσδιορισμός του προσώπου της. Μετά από αρκετές –ολοφάνερες- πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, η Nicole Kidman μοιάζει περισσότερο με κέρινο ομοίωμα σε μουσείο της Madame Tusaud, παρά με την εκφραστική star που απολαμβάναμε τα προηγούμενα 15 χρόνια. Η δυσκολία της να υποδυθεί οποιοδήποτε συναίσθημα στις πρόσφατες ταινίες της κάνουν σαφές ότι το μπότοξ έχει γίνει δυστυχώς δεύτερη φύση της.

Mickey Rourke

Face lifting, εμφυτεύματα ζυγωματικών, βλεφαροπλαστική, ανύψωση φρυδιών και ενίσχυση χειλιών είναι μερικές από τις επεμβάσεις που καταλογίζονται στον πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ. Ο άνδρας - σύμβολο του σεξ που κέρδισε το γυναικείο κοινό χάρη στις 9 ½ Εβδομάδες, κατέληξε να απασχολεί την δημοσιότητα μόνο για τις αποτυχημένες του απόπειρες να δαμάσει τον χρόνο. Ευτυχώς, η ερμηνεία του στον «Παλαιστή» αναγέννησε την καριέρα του, αλλά ακόμη κι έτσι, η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του –καθώς και οι δύο τελευταίες δεκαετίες- δεν κρύβονται πάνω του.

Cher

Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα η γυναίκα που τρέφει… έρωτα για τους πλαστικούς χειρούργους. Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε αρκετά να βρούμε φωτογραφία της, στην οποία να δείχνει φυσική, γι’ αυτό και αναγκαστήκαμε να ανατρέξουμε στο 1967 για να εντοπίσουμε το «αληθινό της πρόσωπο». Σχεδόν μισό αιώνα μετά, η Cher ακόμη «κρατιέται καλά», αλλά με κυριολεκτικά… τραβηγμένο look.

Donatella Versace

Μια δεκαετία ήταν αρκετή –συγκεκριμένα η περίοδος 1995-2005- για την μεταμόρφωση της σχεδιάστριας μόδας από σύγχρονη γυναίκα σε κακογερασμένη καρικατούρα. Οι επεμβάσεις σε πρόσωπο και χείλη ήταν από τις πρώτες που επιχειρήθηκαν από την «πρώτη κυρία» του οίκου Versace. Τα αποτελέσματα, επί της οθόνης σας.

Tori Spelling

Η γνωστή μας από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» -και από μερικούς ακόμη ρόλους που δεν ξεπέρασαν την cult μορφή της Ντόνα-, θέλησε να κάνει κυριολεξία την έκφραση «με διαφορά στήθους». Και τα κατάφερε, μετατρέποντας το στήθος της σε κάτι που παραπέμπει περισσότερο σε μπάλα του beach volley. Ίσως, εδώ που τα λέμε, ένα face lifting να της ήταν πιο χρήσιμο.

Melanie Griffith

Face lifting και ένας-θεός-ξέρει-τι-άλλη-επέμβαση έχει κάνει η 50χρονη σταρ που δυστυχώς γέρασε πριν της ώρας της. Οι εγχειρίσεις και οι εθισμοί που κατέτρεχαν την Melanie τα τελευταία χρόνια έβαλαν την σταρ στο τρένο που δεν έχει γυρισμό και η γυναίκα που στέκεται στο πλάι του Antonio Banderas θα μπορούσε πιο άνετα να είναι η ταλαιπωρημένη μαμά του παρά η σέξι ηθοποιός που ερωτεύτηκε.

Jessica Simpson

Μόλις 30 ετών, πανέμορφη, κι όμως, τόσο ανασφαλής με τα χείλη της. Γι’ αυτό, αποφάσισε να δοκιμάσει διάφορες ενέσεις, αλχημείες και πλαστικά μαντζούνια πάνω τους. Ευτυχώς για εκείνη, το αποτέλεσμα των πειραμάτων της δεν ήταν μόνιμο. «Ευχαριστώ τον Θεό που τα χείλη μου επέστρεψαν στην κανονική τους μορφή μετά από τέσσερις μήνες. Έδειχναν πολύ ψεύτικα πάνω μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή Αμερικανίδα.

Jocelyn Wildenstein

Τελευταία και… χειρότερη, η «Catwoman». Δεν πρόκειται για συμπρωταγωνίστρια του «ανθρώπου-νυχτερίδα», αλλά για την γυναίκα που έκανε επεμβάσεις επί επεμβάσεων για να μοιάζει με γάτα, καθώς ο σύζυγός της δήλωνε φαν του γατίσιου look. Φυσικά, το αποτέλεσμα συνοψίζεται σε ένα από τα πιο τρομακτικά πρόσωπα του κόσμου. Η Jocelyn Wildenstein έγινε πασίγνωστη μόνο και μόνο για την αποκρουστική όψη της και οι μητέρες ανά τον κόσμο έχουν βρει τον θηλυκό «μπαμπούλα» για να τρώνε τα παιδιά τους όλο τους το φαγητό.

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v