Διάσημοι και άπιστοι: Οι… κουτσουκέλες των celebrities

Όσο χαίρονται οι paparazzi όταν αποκαλύπτεται μία νέα σχέση μεταξύ διασημοτήτων, άλλο τόσο πανηγυρίζουν μόλις γίνεται γνωστό πως κάποιος από αυτούς ξενοκοιτάζει. Δείτε οκτώ από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα άπιστων celebrities που… πιάστηκαν στα πράσα.
Διάσημοι και άπιστοι: Οι… κουτσουκέλες των celebrities
Διάσημοι, όμορφοι, sexy… Τα φωτογενή ζευγάρια διασημοτήτων εμφανίζονται με λαμπερά χαμόγελα ευτυχίας στα glossy εξώφυλλα περιοδικών και δίνουν την εικόνα του παραμυθένιου έρωτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που εκ των υστέρων αποκαλύπτεται πόσο ψεύτικα είναι αυτά τα χαμόγελα, καθώς μεταξύ τους εμφανίζονται οι σκιές τρίτων ανθρώπων και οι ειδυλλιακές φωτογραφίσεις δίνουν την θέση τους σε σκάνδαλα απιστίας και ενσταντανέ-βούτυρο στο ψωμί των παπαράτσι. Δείτε οκτώ από αυτά τα σκάνδαλα που έβγαλαν στην φόρα τα άπλυτα των celebrities.

Ο άπιστος Brad Pitt
Ενώ όλο το Hollywood θεωρούσε τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston πρότυπο ζευγαριού και ο ελληνικός τύπος πανηγύριζε για τον ξανθό γαλανομάτη που «καπάρωσε» η επίσης ξανθιά γαλανομάτα με τις ελληνικές ρίζες, ξαφνικά τα σύννεφα στον χρυσό γάμο εμφανίστηκαν όταν ο Brad γνώρισε την Angelina Jolie το 2005, στα γυρίσματα του Mr & Mrs Smith. Την ίδια χρονιά, η Jennifer κατέθεσε αγωγή διαζυγίου, ενώ ο Brad αρνείται πως διέπραξε μοιχεία όσο ήταν παντρεμένοι, παρ’ ότι ερωτεύτηκε την Angelina κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Έκτοτε, το ζεύγος «Brangelina» έχει αποκτήσει έξι παιδιά, φιγουράρει στα περιοδικά ασταμάτητα, αλλά η κοινή γνώμη ποτέ δεν τους συγχώρεσε την συμπεριφορά τους προς την απατημένη Jennifer.

Η απατημένη Sandra Bullock
Το ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας χάρισε στην Αμερικανίδα ηθοποιό ένα Όσκαρ Ά Γυναικείου ρόλου το 2010, ακριβώς την περίοδο δηλαδή που άρχισαν να αποκαλύπτονται μία-μία οι απιστίες του συζύγου της Jesse James. Ξαφνικά, όλο και μία νέα γυναίκα κάθε ημέρα εμφανιζόταν να δηλώνει στον τύπο πως είχε σχέσεις με τον James όσο αυτός ήταν παντρεμένος με την Bullock, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό, η οποία ωστόσο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, που εκδόθηκε λίγους μήνες αργότερα. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης: Η Bullock και ο James είχαν κινήσει τις διαδικασίες υιοθέτησης ενός μικρού παιδιού, οι οποίες ολοκληρώθηκαν λίγο πριν αποκαλυφθεί η διπλή ζωή του άτακτου Jesse. Η συντετριμμένη Bullock ωστόσο κράτησε το παιδί και όπως όλα δείχνουν, ξεκίνησε μια νέα ζωή.

Η απίστευτη περίπτωση του Woody Allen

Σε ένα άνευ προηγουμένου ερωτικό τρίγωνο με άρωμα αρχαιοελληνικής τραγωδίας έμπλεξε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, όταν ερωτεύτηκε την… θετή κόρη της συζύγου του, Mia Farrow. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η Farrow ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της νοτιοκορεάτισσας θετής κόρης της Soon Yi Previn, τραβηγμένες από τον ίδιο τον σύζυγό της. Η συνέχεια; Οι Allen και Farrow χωρίζουν για να ακολουθήσει πανηγυρικός γάμος των δύο εραστών, ενώ ο γνωστός κωμικός δήλωνε αμετανόητος στο όνομα του έρωτα. Δείτε περισσότερα για την περίπτωση των Allens και πολλά ακόμη ερωτικά τρίγωνα διασημοτήτων σε παλιότερο δημοσίευμα του In2life

Ο Hugh Grant και η… πόρνη
Το μακρινό 1995, τα κουτσομπολίστικα περιοδικά τρίβουν τα χέρια τους, όταν γίνεται γνωστό πως ο Βρετανός ηθοποιός έχει συλληφθεί μαζί με μία πόρνη, γνωστή στα λημέρια του Hollywood, για ανάρμοστη δημόσια συμπεριφορά. Την ίδια περίοδο, ο Hugh Grant ήταν ακόμη παντρεμένος με την Elizabeth Hurley, γάμος που τελικά έληξε πέντε χρόνια αργότερα. Ωστόσο, πρότυπο θεωρήθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο Grant χειρίστηκε την οικογενειακή κρίση, δηλώνοντας λιτά σε επιλεγμένα τηλεοπτικά shows ότι έκανε λάθος.

Ο Jude Law και η… νταντά

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «All the king’s men» στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Jude Law αποφάσισε να το ρίξει έξω, κάνοντας σεξ με την νταντά των παιδιών του. Για κακή του τύχη, ένα από τα παιδιά του τους έπιασε επ’ αυτοφώρω, ενώ η νταντά αποδείχτηκε λαλίστατη, δίνοντας αναλυτική συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Mirror, αναλύοντας τους καβγάδες του Law με την τότε σύζυγό του Sienna Miller, το… μέγεθος και τις επιδόσεις του ηθοποιού στο κρεβάτι, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει την Miller πως αυτή φταίει που την απάτησε ο άντρας της. Ο Law προέβη (ναι, και αυτός) σε δημόσια απολογία, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Ο «πλανητάρχης» και η Μόνικα

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες υπενθυμίσεις για την υπόθεση που θυμούνται όχι μόνο όλοι οι Αμερικανοί, αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος. Το 1998, ένα «πρόστυχο» πούρο, ένα φόρεμα με κατεψυγμένο λεκέ σπέρματος, εννέα συνευρέσεις στο οβάλ γραφείο του Προέδρου και η απίστευτη υπερασπιστική γραμμή "εξαρτάται τι ορίζετε ως σεξ" παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία που αποκάλυψε η Monica Lewinski. Η 22χρονη τότε ασκούμενη στον Λευκό Οίκο γίνεται η αιτία να ξεσπάσει το «Sexgate» των ΗΠΑ, να κλονιστεί ο γάμος του Bill με την Hilary και όλος ο κόσμος να ασχολείται με την αρχική άρνηση των κατηγοριών από τον Πρόεδρο, την δημόσια απολογία στην συνέχεια και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο άπιστος Sean Penn

20 περίπου χρόνια μετά την γνωριμία τους, ο Sean Penn και η Robin Wright χώρισαν, καθώς το μάτι του γνωστού ηθοποιού… έπαιζε ανησυχητικά πολύ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1989, αφού ο Penn είχε μόλις πάρει διαζύγιο από την Madonna (η απιστία της οποίας εις βάρος του επόμενου συζύγου της Guy Ritchie είναι άλλη ιστορία) και παντρεύτηκαν το 1995. Δώδεκα χρόνια μετά, άρχισε ο «χορός των αιτήσεων διαζυγίου» μεταξύ τους, καθώς από το 2007 μέχρι το 2010, η Robin Wright ζητούσε κατ’ εξακολούθηση διαζύγιο, αλλά πάντα ο άτακτος ηθοποιός έβρισκε τον τρόπο να την τουμπάρει. Τελικά, ο γάμος τους έγινε και επισήμως παρελθόν το 2010, ενώ ο Sean Penn δηλώνει πλέον πως ο Robin είναι σαν ένα φάντασμα γι’ αυτόν, που έχει σβηστεί από την ζωή του.

Το (σχεδόν) τέλειο ζευγάρι των Beckham

Τα tabloids σπατάλησαν τόνους μελανιού, όταν το 2004 κυκλοφόρησε η φήμη πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής απάτησε την Victoria με μία φίλη της, όσο εκείνη ήταν έγκυος. Οι φήμες λένε πως η Victoria τον συγχώρεσε (αφού εκείνος της χάρισε ένα δαχτυλίδι που στοίχιζε όσο το μισό χρέος της Ελλάδας), ενώ προσπέρασε και τις δηλώσεις άλλων γυναικών που εμφανίστηκαν κατά καιρούς και υποστήριξαν πως είχαν περιστασιακές σχέσεις με τον David. Ούτε η είδηση για μία πόρνη που χρέωνε τις υπηρεσίες της 10.000 δολάρια την βραδιά δεν πτόησαν την Posh Spice, η οποία μάλλον εμπιστεύεται τον άνδρα της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της, που αρνήθηκε τις κατηγορίες. Πολιτισμός, όχι αστεία!

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v