SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικη αίγλη

Εορταστική διάθεση, σύνθετα μενού και άφθονο κέφι, με τη σαμπάνια να ρέει υπόσχονται 11 μεγάλα ελληνικά ξενοδοχεία για την τελευταία και λαμπερότερη νύχτα του χρόνου, αλλά και για το πρώτο πρωινό του 2006. Οκτώ ξενοδοχεία της Αθήνας και τρία της Θεσσαλονίκης υπόσχονται να σας... κακομάθουν. Οι προσφορές, τα προγράμματα, τα μενού και οι τιμές, αναλυτικά στα υποθέματα του αφιερώματος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικη αίγλη

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2005. Κάθε λεπτό που περνάει ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην πιο λαμπερή, την πιο εορταστική νύχτα του χρόνου. Μια νύχτα που συνοδεύεται από την πιο ευχάριστη διάθεσή μας και την τάση να θέλουμε να... κακομάθουμε τους εαυτούς μας.

Πρόκειται για τη νύχτα εκείνη που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το διαφορετικό αυτό, μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, εναρμονισμένη απόλυτα με τον όρο ”πολυτέλεια” φιλοδοξουν να προσφέρουν ορισμένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας.

Σύνθετες γεύσεις, γαστριμαργικές απολαύσεις, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, με μουσική υπόκρουση από ήχους που υπόσχονται να οδηγήσουν σε άπλετο κέφι, ζωντάνια και βέβαια χορό.

Και για τους... ξενύχτηδες τα τραπέζια και οι μπουφέδες φοράνε τα καλά τους για να τους υποδεχτούν και να τους φιλέψουν το πρώτο πρωινό του χρόνου. Γιατί όχι, με λίγη ακόμη σαμπάνια...

Συνεχίστε με το brunch, αλλά ίσως και με κράτηση διαμονής. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως γιορτάζετε την πρώτη μέρα του χρόνου...

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

άρθρα αφιερώματος

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2