Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικη αίγλη

Εορταστική διάθεση, σύνθετα μενού και άφθονο κέφι, με τη σαμπάνια να ρέει υπόσχονται 11 μεγάλα ελληνικά ξενοδοχεία για την τελευταία και λαμπερότερη νύχτα του χρόνου, αλλά και για το πρώτο πρωινό του 2006. Οκτώ ξενοδοχεία της Αθήνας και τρία της Θεσσαλονίκης υπόσχονται να σας... κακομάθουν. Οι προσφορές, τα προγράμματα, τα μενού και οι τιμές, αναλυτικά στα υποθέματα του αφιερώματος.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικη αίγλη

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2005. Κάθε λεπτό που περνάει ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην πιο λαμπερή, την πιο εορταστική νύχτα του χρόνου. Μια νύχτα που συνοδεύεται από την πιο ευχάριστη διάθεσή μας και την τάση να θέλουμε να... κακομάθουμε τους εαυτούς μας.

Πρόκειται για τη νύχτα εκείνη που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το διαφορετικό αυτό, μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, εναρμονισμένη απόλυτα με τον όρο ”πολυτέλεια” φιλοδοξουν να προσφέρουν ορισμένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας.

Σύνθετες γεύσεις, γαστριμαργικές απολαύσεις, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, με μουσική υπόκρουση από ήχους που υπόσχονται να οδηγήσουν σε άπλετο κέφι, ζωντάνια και βέβαια χορό.

Και για τους... ξενύχτηδες τα τραπέζια και οι μπουφέδες φοράνε τα καλά τους για να τους υποδεχτούν και να τους φιλέψουν το πρώτο πρωινό του χρόνου. Γιατί όχι, με λίγη ακόμη σαμπάνια...

Συνεχίστε με το brunch, αλλά ίσως και με κράτηση διαμονής. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως γιορτάζετε την πρώτη μέρα του χρόνου...

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v