Ρεβεγιόν με... glamour στην Αθήνα

Δείτε την Αθήνα με άλλο μάτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφεθείτε στην πολυτέλεια των μεγάλων ξενοδοχείων της πρωτεύουσας, χαρείτε τη μαγεία του gourmet, απολαύστε εδέσματα, ήχους, περιποίηση και -γιατί όχι;- διαμονή.

Δείτε την Αθήνα με άλλο μάτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφεθείτε στην πολυτέλεια των μεγάλων ξενοδοχείων της πρωτεύουσας, χαρείτε τη μαγεία του gourmet, απολαύστε εδέσματα, ήχους, περιποίηση, γιατί όχι και διαμονή.

-----Astir Palace

Εορταστικό gala με ζωντανή ορχήστρα και πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα σας περιμένει στο Cosmos Hall του Ξενοδοχείου Ναυσικά στον ανακαινισμένο Αστέρα Βουλιαγμένης για την τελευταία νύχτα του 2005, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 105 ευρώ το άτομο.

Για κάτι περισσότερο... εκλεπτυσμένο, δοκιμάστε το Elegant dining στο Alexander Ballroom του Ξενοδοχείου Αρίων, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας. Η τιμή του εορταστικού μενού ανέρχεται στα 130 ευρώ το άτομο.

Η εορταστική διάθεση συνεχίζεται, όμως, στον Αστέρα και την πρώτη ημέρα του 2006 με το brunch στα Alexander Ballroom, Alia Brasserie του ”Αρίωνα” όπου θα σας περιμένει ο μπουφές με ζωντανή μουσική. Η τιμή είναι στα 75 ευρώ.

Απολαύστε τον ανακαινισμένο Αστέρα με τις ειδικές τιμές διαμονής που προσφέρονται για τις ημέρες των εορτών. Με ελάχιστες ημέρες διαμονής τις 3 το κόστος διαμορφώνεται στα 180 ευρώ σε superior deluxe δωμάτιο (41 τ.μ) με θέα θάλασσα, στα 240 ευρώ σε superior deluxe δωμάτιο στο VIP Excelsior Club και στα 550 ευρώ για την deluxe suite – sea view.

----- Divani Apollon Palace & Spa

Μοναδικά ρομαντική και privé ατμόσφαιρα, εμπλουτισμένη με gourmet απολαύσεις έχει προετοιμάσει για τις ημέρες των εορτών Divani Apollon Palace & Spa.

Εάν επιλέξετε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο θα σας υποδεχτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά και ένα μπουκάλι αφρώδης οίνος, ενώ στην τιμή (των 500 ευρώ για το δίκλινο για δυο διανυκτερεύσεις) περιλαμβάνεται η συμμετοχή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, εάν θελήσετε να προσθέσετε την εμπειρία της χαλάρωσης και ηρεμίας, στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre οι τιμές διαμορφώνονται στα 820 ευρώ (για το δίκλινο) και 560 ευρώ (για το μονόκλινο) για το πακέτο των δύο διανυκτερεύσεων. Στο γνωστό πλέον εστιατόριο ”Μύθος της Θάλασσας” καθώς και στο μεγαλοπρεπές Ballroom πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και μενού θα σας συνοδεύσουν στην υποδοχή του νέου χρόνου.

Το κόστος διαμορφώνεται στα 115 ευρώ κατ’ άτομο στο ”Μύθος της Θάλασσας” και στα 110 ευρώ κατ’ άτομο στο Ballroom. Ανήμερα σας περιμένει κατ’ αρχάς το ειδικό πρωινό για τους ξενύχτηδες της Πρωτοχρονιάς (με την τιμή να ανέρχεται στα 50 ευρώ το άτομο) και λίγο αργότερα ένα πλούσιο brunch στο εστιατόριο Άνεμος με το κόστος να είναι στα 68 ευρώ το άτομο.

-----Hilton

Τη θέα της μαγευτικής Ακρόπολης και τον γεμάτο πυροτεχνήματα εορταστικό Αττικό ουρανό προτείνει να απολαύσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Hilton Αθηνών.

Σαμπάνια Moet & Chandon, κρέμα ρυζιού με χαβιάρι, αστακός είναι ορισμένα μόνο από τα... συστατικά του Gala δείπνου της παραμονής στο Βυζαντινό. Ο νικητής του φλουριού της βασιλόπιτας θα κερδίσει ένα Σαββατοκύριακο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Rome Cavalieri Hilton. Η τιμή διαμορφώνεται στα 185 ευρώ το άτομο.

Ακολουθήστε τους ήχους της μουσικής και δοκιμάστε το Crystal Night στο Galaxy Bar. Για την είσοδό σας απαιτούνται 40 ευρώ αλλά και η προπληρωμένη κράτηση τραπεζιού.

Αν η πολύ σαμπάνια σας ζαλίσει πιείτε ένα κοκτέιλ Mimosa στο Hangover πρωινό. Ανήμερα από τις 12.00 έως τις 16.00 στο Βυζαντινό σερβίρεται πρωτοχρονιάτικο brunch με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Από την άλλη, αν δεν μπορείτε με τίποτα να αποχωριστείτε την πολυτέλεια του Hilton εκμεταλλευτείτε απλά το πακέτο διαμονής. Διακόσια ενενήντα-εννέα ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο συμπεριλαμβανόμενου του μενού του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο Βυζαντινό και του Hangover πρωινού στο Galaxy Room.

-----King George

Γαλλική σαμπάνια, χαβιάρι Περσίας και κοχύλια Saint Jacques, foie gras χήνας και tartufi di Alba, σαλάτα με αστακό, καλκάνι γλασαρισμένο με σαμπάνια, φιλέτο Premium Angus με μαύρη τρούφα και άφθονη σαμπάνια σας περιμένει την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George.

Οι τιμές του μενού είναι στα 425 ευρώ το άτομο. Εξίσου gourmet το μενού και στο Wonderland Ballroom. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε γαλλική σαμπάνια, σολομό Balik και χαβιάρι, foie gras royal με λαχανικά και κάστανα, χειμωνιάτικη σαλάτα με αστακό, μαριναρισμένες γαρίδες και τόνο σε δροσερό μπουκέτο από σαλάτες, καλκάνι με φινόκιο και σάλτσα bouillabaisse, tournedos από μοσχαράκι γάλακτος με μανιτάρια morels, μικρά χειμωνιάτικα λαχανικά, κάστανα caramelisé και πατάτες chateau με σπόρους παπαρούνας, την παραδοσιακή βασιλόπιτα και βέβαια άφθονη σαμπάνια με την τιμή ανά άτομο να διαμορφώνεται στα 195 ευρώ.

-----Ledra Marriott

Πλούσιοι μπουφέδες και μοναδικές νοστιμιές, υπό την εποπτεία του Σεφ Friedrich G. Hummel, σε ένα εορταστικό περιβάλλον περιμένουν τους καλεσμένους του Ledra Marriott την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο εστιατόριο Zephyros, υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με πιάνο και φωνητικά ο εορταστικός μπουφές σας περιμένει. Η τιμή ανά άτομο είναι στα 95 ευρώ.

Αν προτιμάτε το δείπνο, στα γιορτινά του έχει ντυθεί και το Kona Kai και σας αναμένει με ζωντανή μουσική και με Set Menu, η τιμή του οποίου είναι στα 138 ευρώ το άτομο. Συνεχίστε με το λαμπερό πάρτυ στο Crystal Lounge & στο lobby του ξενοδοχείου. Η τιμή στα 28 ευρώ το άτομο με ένα ποτό.

Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε την πρώτη μέρα του χρόνου, απολαμβάνοντας τον πρωινό μπουφέ του εστιατορίου Zephyros, με 36 ευρώ το άτομο.

Το Ledra Marriott συνεχίζει ακάθεκτο και ανήμερα την πρωτοχρονιά με εορταστικό μπουφέ (με ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνητικά και με την τιμή να διαμορφώνεται στα 76 ευρώ το άτομο) και με εορταστικό δείπνο (Set Menu), η τιμή του οποίου είναι στα 138 ευρώ το άτομο.

-----Μεγάλη Βρεταννία

Πολυτέλεια και παράδοση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει για φέτος το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Υπό τους ήχους του πιάνου, του σαξοφώνου, της πενταμελούς swing ορχήστρας με το ρεπερτόριο να κινείται μεταξύ λάτιν – ιταλικού και ελληνικού η Μεγάλη Βρεταννία έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή νότα.

Αποχαιρετήστε το 2005 με ένα ποτήρι σαμπάνιας Louiw Roederer Brut και αφεθείτε στο μενού του GB Corner. Η τιμή διαμορφώνεται στα 195 ευρώ το άτομο και για παιδιά κάτω των 12, στα 95 ευρώ. Εναλλακτικά επιλέξτε το Grand Ballroom Gala Menu με την τιμή ανά άτομο να ανέρχεται στα 295 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και ½ φιάλης σαμπάνιας Louis Roederer Brut.

Από τις 5.30 το GB Corner και το Golden Room σας περιμένουν με ένα πρωτοχρονιάτικο μπουφέ και με revival ποτό (με την τιμή να διαμορφώνεται στα 55 ευρώ ανά άτομο).

Αν θέλετε να δείτε τον Άγιο Βασίλη μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Grand Ballroom ανήμερα την Πρωτοχρονιά όπου θα απολαύσετε τον πρώτο πλουσιοπάροχο μπουφέ του Νέου Έτους με την τιμή να διαμορφώνεται στα 125 ευρώ ανά άτομο.

----- NJV Athens Plaza

Καλωσορίστε το νέο χρόνο στο εστιατόριο ”The Parliament”, το ”Κοινοβούλιο της Γεύσης”, του NJV Athens Plaza, με την ελπίδα ότι κάθε βραδιά του χρόνου θα είναι τόσο όμορφη και μοναδική όσο αυτή.

Για αρχή γαλλική σαμπάνια και στρείδια Belons, ακολουθούν semi - Freddo με μπαρμπούνι σωτέ remoulade Foie – Gras και fumé άγριων μανιταριών, κάστανο και τρούφα, αλλά και savarin αστακού. Θα συνεχίσετε με καρρέ τάρανδου μπραιζέ, millefeuille κολοκύθας με σταφίδες, demi-glace με μέλι και ρόζ πιπέρι και βέβαια με μια πλούσια ποικιλία από γλυκά. Η τιμή ανά άτομο είναι στα 175 ευρώ

Ξεκινήστε την πρώτη μέρα του 2006 απολαμβάνοντας ένα πλούσιο Buffet Breakfast από τις 5.00 π.μ. μέχρι τις 11.00 π.μ. στο εστιατόριο ”The Parliament”. Η τιμή ανά άτομο είναι στα 45 ευρώ.

Παράλληλα εκμεταλλευτείτε και τις προσφορές δωματίων με τις τιμές να κινούνται μεταξύ 160 – 220 ευρώ για δύο άτομα σε δίκλινο πολυτελές δωμάτιο με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά και Buffet Πρωϊνό στο εστιατόριο και στα 330 έως 850 ευρώ για δύο άτομα στη σουίτα με Χριστουγεννιάτικα γλυκά και Buffet Πρωϊνό στο εστιατόριο.

----- Pentelikon

Με σαμπάνια θα σας υποδεχτεί το εστιατόρια Vardis του ξενοδοχείου Pentelikon την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να ακολουθήσει πλειάδα εδεσμάτων. Βελουτέ κολοκύθας, χτένια, φουά γκρα σχάρας, ζαρκάδι είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν το μενού. Η τιμή ανά άτομο είναι στα 195 ευρώ.

Εάν ωστόσο επιλέξετε το La Terrasse, υπό τους ήχους του πιάνου με τραγούδι, στην υποδοχή σας περιμένει ένα Kir Royal. Στη συνέχεια θα δοκιμάστε βελουτέ αγκινάρας, φιλέτο από φαγγρί, σορμπέ από φρούτα του δάσους, τουρνεντό από φιλέτο μόσχου γάλακτος και πλούσια ποικιλία γλυκών. Η τιμή είναι στα 125 ευρώ το άτομο για τους ενήλικες και στα 70 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Αν θέλετε κάτι περισσότερο... ζωντανό επιλέξτε το Ballroom. Πενταμελής ορχήστρα, τραγούδι και χορός για τις πρώτες ώρες του 2006. Η τιμή του μενού είναι στα 180 ευρώ ανά άτομο για τους ενήλικες και στα 90 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Επίσης, ανήμερα την Πρωτοχρονιά μπορείτε να απολαύσετε πανδαισία γεύσεων στο μεσημεριανό μπουφέ του εστιατορίου La Terrasse, ενώ για τους ξενύχτηδες το Pentelikon έχει σχεδιάσει το πρώτο πρωινό του καινούριου έτος παραδοσιακά στο ίδιο εστιατόριο.

Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο, αλλά και τις τιμές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v