SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Panasonic DMP-BDT110E: Η οικονομική επιλογή που συμφέρει

Panasonic DMP-BDT110E: Η οικονομική επιλογή που συμφέρει

Η συσκευή 3D Blu-Ray είναι σχετικά νέο μοντέλο και συνδυάζει high definition αποκωδικοποιητές για σήματα Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio ώστε να απολαύσετε πλήρως τον υψηλής πιστότητας ήχο των δίσκων Blu-Ray, με λειτουργία αναβάθμισης της ποιότητας εικόνας των απλών DVD (έως και 1080p μέσω HDMI).

Την κινηματογραφική εμπειρία υπόσχονται να ολοκληρώσουν οι προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης με θύρα Ethernet ή προαιρετικό WiFi προσαρμογέα (που δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία) και η τεχνολογία VIERA Cast, χάρη στις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε στο internet, να δείτε βίντεο από το YouTube ή από τον υπολογιστή σας, και να «κατεβάσετε» πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας με το BD-Live.

Κάτι για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση της συσκευής (0,5 sec σε Quick Start Mode) για να απολαμβάνετε τις ταινίες σας χωρίς αναμονή και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD (αλλά και SDHC/SDXC) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και HD video που τραβήξατε με την ψηφιακή σας μηχανή, χωρίς να χρειαστεί να μεταγράψετε το περιεχόμενο της σε άλλη συσκευή.

Μέσω της τεχνολογίας VIERA CAST που έχει αναπτύξει η Panasonic μπορείτε να συνδέσετε το Blu-Ray στο οικιακό σας δίκτυο και να αντλήσετε περιεχόμενο από τον υπολογιστή σας ή από το internet. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας videos από το YouTube ή να προβάλλετε βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από άλλες συσκευές μέσω Ethernet, δηλαδή με σύνδεση με καλώδιο, στην ειδική θύρα της συσκευής.

Παράλληλα, η συσκευή είναι εξοπλισμένη και με HDMI για την μεταφορά της εικόνας και του ήχου ξεχωριστά, για να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου που έχει επιτευχθεί ποτέ ακόμη και σε συμβατικά Blu-ray (2D).

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 189 ευρώ.

άρθρα αφιερώματος

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2