Kodak M320

Kodak M320
Παραδοσιακός παίκτης στον χώρο της φωτογραφίας, η Kodak καθυστέρησε σημαντικά να περάσει στον ψηφιακό κόσμο. Ωστόσο, η εμπειρία της εταιρείας, αθροιζόμενη με το γεγονός ότι έπρεπε να αντλήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που να μη βασίζεται μονάχα στη τεχνολογική αιχμή, δεδομένου ότι μαζί με τη Leica -η οποία δεν έχει τόσο χαμηλού κόστους μοντέλα όπως αυτά για τα οποία μιλάμε στο συγκεκριμένο αφιέρωμα μας- εισήλθε στον χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας “τελευταία και καταϊδρωμένη”, την έστρεψε στην διευκόλυνση των χρηστών. Έτσι, αν και τα μοντέλα της στη σύγχρονη εποχή δεν διακρίνονται για τις επιδόσεις τους, διακρίνονται για την ευκολία χρήσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Kodak Easyshare Μ320, προσφέρει 9.2 Megapixels ανάλυση με δυνατότητα 3x οπτικού zoom, τραβώντας ευκρινείς φωτογραφίες με μείωση θαμπώματος, ενώ μπορείτε να αναθεωρείτε την άποψη σας για τις φωτογραφίες που τραβήξατε στην άνετη οθόνη των 2,7 ιντσών (6,9 cm) σε LCD . Είτε τραβάτε φωτογραφίες κάθετα είτε οριζόντια, μπορείτε να τις προβάλετε σε σωστό προσανατολισμό με την αυτόματη περιστροφή φωτογραφίας.

Κατά τα λοιπά, η τεχνολογία εντοπισμού προσώπων, το υψηλό ISO -που σας επιτρέπει να αποτυπώστε τις λεπτομέρειες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και καταστάσεις γρήγορης δράσης, η τεχνολογία Kodak Perfect Touch -που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε φωτογραφίες τόσο ζωντανές όσο και τη στιγμή της λήψης τους, καθώς τις τυπώνετε και επιπλέον η σήμανση κειμένου και ήχου σε σύνδεση με τα ψηφιακά αρχεία των φωτογραφιών σας ώστε να θυμάστε πού τραβήξατε ποιες φωτογραφίες, θα σας λύσουν τα χέρια. Μειονέκτημα του μοντέλου είναι τα μόλις 16ΜΒ εσωτερικής μνήμης του, και η μάλλον μικρή επέκταση στις μέρες μας των 8GB με τη χρήση κάρτας μνήμης.

Η τελική ενδεικτική τιμή του της Kodak Easyshare Μ320 -συμπεριλαμβανομένου φόρου- είναι στα 69 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v