Swan Spa: Αποθέωση προσώπου και σώματος

Swan Spa: Αποθέωση προσώπου και σώματος
Swan Spa: Αποθέωση προσώπου και σώματος
Οι αναγνώστριες που κερδίζουν τα πακέτα περιποίησης του Swan Spa είναι οι: Κοσμετάτου Ειρήνη για την απολέπιση σώματος (αξίας 45 ευρώ), Αλευροπούλου Ευτυχία για το μασάζ αρωματοθεραπείας (αξίας 100 ευρώ) και Μαριλένα Τσεσμελή για την ολική περιποίηση ματιών (αξίας 65 ευρώ). Σας ευχαριστούμε όλες για τη συμμετοχή σας .

Στο Swan Spa βρεθήκαμε πριν μερικούς μήνες και η αίσθηση που μας άφησε ήταν ότι πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την αισθητική και η αισθητική συνδυάζεται τόσο με την δερματολογία όσο και με πανάρχαιες μεθόδους χαλάρωσης, ευεξίας και περιποίησης, που σκοπό έχουν να αναδείξουν τον καλύτερό μας εαυτό.
 
Εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, το Swan Spa προσφέρει τρεις μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, οι οποίες έχουν ως εξής:

AROMATHERAPY MASSAGE
Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο το οποίο το σώμα σας έχει ανάγκη και δεχθείτε τις μαγικές ιδιότητές του, μέσα από ένα μασάζ που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Αφήστε τα αιθέρια έλαια να ενεργήσουν και μετά την θεραπεία και δώστε στο σώμα σας ό, τι ακριβώς χρειάζεται. Διάρκεια μασάζ: 60 λεπτά.

BODY EXFOLIATION
Μείγμα από θαλάσσιο αλάτι και κονιοποιημένα φύκια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το σώμα και αναδεικνύει ένα δέρμα πιο φωτεινό, λείο και μαλακό. Διάρκεια απολέπισης: 20 λεπτά.

TOTAL EYE CARE
Ισχυρά δραστικά συστατικά, σε συνδυασμό με ειδικές τεχνικές μασάζ, ανακουφίζουν την ταλαιπωρημένη περιοχή των ματιών και απομακρύνουν οιδήματα, μαύρους κύκλους και γραμμές. Δώστε ξανά λάμψη και ελαστικότητα στα μάτια σας και ανανεωθείτε. Διάρκεια θεραπείας: 30 λεπτά.

Τέλος, αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι το Swan Spa έχει δημιουργήσει κάποιες «χριστουγεννιάτικες προσφορές», τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς προσωπικά ή να αγοράσει για να δωρίσει, προσφέροντας έκπτωση 20% σε πολλές από τις υπηρεσίες του. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.swan.com.gr.

Swan: Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829466

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v